Answear те предизвиква – снимай своето зимно вдъхновение!

Фотоконкурсът на Answear започна, а победителят може да спечели 2500 лв. Виж как да участваш.

0 коментара Сподели:

Зимата е период, който понякога ни кара да сме в сиво и мрачно настроение, а възможностите ни за креативни занимания, изяви и излизания понякога ни се струват твърде далечни. В този мразовит януари нашите приятели от Answear ни се притичват на помощ, като ни предизвикват да покажем най-великата си зимна снимка и да спечелим множество награди в техния международен фотоконкурс – Lifespiration starts here: Catch the moment, който тази година ще протече под наслов Winterspiration.

Конкурсът се провежда за трети пореден път, а в него могат да вземат участие всички, които искат да покажат тяхната зима такава, каквато е – забавна, снежна, красива, носталгична, смешна или изумително стилна.

В първите издания на конкурса посланици и жури бяха десетки известни български личности, като Симона Дянкова, Божана Кацарова, Теа Минкова, Прея, Биляна Славейкова, Алис Симеонова и Гери Турийска, а тази година Lifespiration starts here: Catch the moment предоставя възможност на участниците да спечелят множество парични награди, най-голямата от които е лично осигурена от ТV водещата Андреа Банда Банда и е на стойност 2500 лв. Вместо да приеме хонорара за посланик в конкурса, телевизионната водеща решава да го предостави на един от участниците по неин избор: човекът, който я впечатли най-много с креативността на своята снимка или видео, както и с мечтата си.

Подсказваме още, че тази година част от звездното жури е кралицата на бордеркроса Александра Жекова, която несъмнено ще се впечатли от зареждащи кадри в планината, така че не забравяй, че снимките могат да включват и най-невероятните ти моменти със сноуборда или ските. Ако пък предпочиташ удобството на домашния уют, приготвената лично от теб храна и си дал новогодишни обещания за по-здравословен живот, винаги можеш да се обърнеш към съветите и профила на техния трети посланик: Яна Петрова от @salted.figs.

Условията за участие са следните – улови безценните си мигове и публикувай кадрите (снимка или видео) в Instagram профила си, като не забравяш да добавиш #WinterspirationBG и да тагнеш @answear_bg.

Направи го до 15.02.2022 г. и можеш да спечелиш една от седемте награди. Answear предоставя 1250 лв. за най-креативната снимка или видео, 5 награди по 125 лв., а Андреа лично ще избере един победител с най-дръзката мечта и снимка, на когото ще даде 2500 лв., за да я сбъдне.

Снимките ще бъдат оценявани от Александра Жекова (многократен шампион по сноуборд, запален кайт сърфист и Активист за опазване на околната среда), Андреа Банда Банда (телевизионен водещ и инфлуенсър) и Ирина Лазова (Country Manager Answear Bulgaria).

Пълните правила на конкурса можеш да откриеш тук. Стискаме ти палци и отиваме да снимаме!

За още впечатляващи награди – виж Имаш любими модни находки? Спечели си ваучер за 1000 лв. от Fashion Days и си ги подари!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *