Без оправдания за новогодишните обещания

Даваме ти няколко идеи, които ще ти помогнат в неравната битка новогодишни обещания vs. новогодишни оправдания.

0 коментара Сподели:

Средата на януари е и минаваме да те питаме как върви? Помним първи януари, сякаш беше вчера, и също помним поне десетте обещания, които си дадохме за новата година.

Да влезем във форма, да четем повече и да чатим по малко, да поддържаме дома си чист, всеки ден да се грижим за себе си, да купуваме поне по книга на месец и т.н.

Е, в средата на месеца жестоката истина ни удря като снежна топка в лицето и гузно осъзнаваме, че нещата не вървят добре. На мястото на обещанията обаче пък са дошли супер яки оправдания, което, ако го погледнем от позитивната страна – поне развива творческата ни натура и креативното мислене. Толкова сме добри в оправданията, че им направихме лека класация и все пак в нея ти подсказваме какво ще ти помогне да влезеш в правия път и да започнеш да изпълняваш това-онова от списъка.

Чети и пазарувай смело!

НЕ ОТСЛАБНАХ, ЗАЩОТО МАМА ИМАШЕ ИМЕН ДЕН, ПОСЛЕ ЧИЧО ИВАН, А ПОСЛЕ ДОЙДЕ И КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА И ТО…

Добре, трябва наистина сериозно да си поговорим! Йордановден, Ивановден, Ханука и световният ден на амишите минаха и е време ти и твоето тяло наистина да измислите нещо по-добро като оправдание за онзи бургер от снощи. В българския календар празниците надвишават 60% и ако го караш по тази линия, и кантарът ще го кара нагоре.

Напомняме ти, че Великден и лятното слънцестоене чукат на вратата, но това не е причина нито за трите козунака, нито за двата шоколада за следобедно хапване в офиса.

Тук на помощ ни идват нашите приятели от eMAG, които винаги са на твоя страна, когато става въпрос за изпълнени обещания, и то към самия теб. Можеш да избереш от тяхната секция Фитнес уреди, където те очакват мултифункционални фитнес уреди, смит машини, тежести, степери, фитнес аксесоари, хидратация, хранителни добавки и какво ли още не. Ако обзаведеш хола си със супер готин комбиниран фитнес уред Life Gym, Multy Gym and Smith Machine или професионален гладиатор Bodycraft ELIT, няма как да не се мотивираш да тренираш. В момента има и капания за „Нова година, ново аз“ и може да си избереш и нещо на оферта. Помни: по-малко празници – по-хубаво тяло!

ТО ХОБИТАТА СА ЗА БЕЗДЕЛНИЦИ, АКО НЕ ИЗКАРВАМ ПАРИ, НЕ МИ ТРЯБВАТ

Скъпи човеко от 2022 г., връщаме се в зората на фолка и ти казваме – „Не всичко е пари, приятелю“. Обеща си през новата година да създаваш, да си креативен, да твориш, но само след няколко дни реши, че няма смисъл да си губиш времето с любимото хоби, защото е нерентабилно, отнема време и ти носи просто един гол кеф, който сметки не плаща. Е, познай какво? Не си прав.

Всичко, което ни носи радост, развива творческия ни потенциал, среща ни с готини хора, кара ни да пътуваме, да мечтаем, да се смеем и да сме творци, си заслужава.

Затова не задрасквай твоето креативно занимание от приоритетите си през 2022 г., а просто си избери нещо от секцията ТВ, Аудио & Фото на eMAG, където те очакват невероятни фотоапарати например или дронове които могат да те превърнат в новата ютюб сензация или във фотограф, който ще ни спира дъха с уникални кадри. Заслужава си, не мислиш ли?

НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ

Знаем, че през новата година си обеща да се грижиш за себе си. Знаем, че си каза, че ще си правиш косата всяка сутрин, че ще си слагаш грим или ще си подариш любимия си парфюм. После започна да ставаш за работа десет минути преди нея, децата тръгнаха на училище, трябваше да се готви, да се пазарува, да се пуска пералня и така нататък и така нататък. Обещанието се отдалечи от теб със скоростта, с която Джокович прави сензации и отказва ваксини

и ето сега ти си на летището в Австралия без сертификат и виза, разбирай – отново си вкъщи по пижама с рошава коса, а устните ти усетиха червило последно, когато пуснаха банани в Корекома.

Момиче, време е да се вземеш в ръце и спешно да напазаруваш. Избери красива дреха оттук или точната козметика оттук и помни, че най-важният и първи твой приоритет трябва да си ти. Времето ще почака, за да се погрижиш за себе си като дама. Точно както подобава.

ЩЕ ПЪТУВАМ, КОГАТО СВЪРШИ ВИРУСЪТ, КОГАТО ДОЙДЕ ПРОЛЕТ, КОГАТО ИМАМ ПАРИ, КОГАТО ОЗОНОВАТА ДУПКА НАМАЛЕЕ, КОГАТО БЛЯ-БЛЯ…

Винаги има по-подходящо време от сегашното. Винаги се надяваме да сме по-слаби, за да облечем любимата си рокля, по-красиви, за да се снимаме в онази реклама, по-богати, за да си купим къща, и по-свободни, за да пътуваме. Времето обаче минава в чакане да дойде най-подходящото време и ние оставаме без мечтаните дестинации и супер преживявания. Затова нека живеем сега, защото само сега е точният момент. Ако новогодишното ти обещание включва план за много пътувания – веднага ти подсказваме, че в секцията Спорт и свободно време на eMAG ще намериш куфари и пътни чанти, туристически раници и всичко необходимо за наистина комфортно и готино трипче. Ние сме тотално влюбени в тази туристическа раница Jack Wolfskin Crosstrail 28 Lt Unisex, Black, One size, но ти разгледай и къмпинг артикулите им, а защо не и принадлежностите за лов и риболов или нещо за къмпинг.

АЗ ЛИ ЗАКЪСНЯХ, ИЛИ ВРЕМЕТО БЪРЗАШЕ

Обеща си през новата година да си точен. Да мултитаскваш, да си организиран и да престанеш да караш хората да те чакат. Много добри моменти изпусна, закъснявайки, много лоши първи впечатления създаде, не спазвайки срокове, и въобще, както баба ни казваше, „след дъжд качулка“ се получаваше при всеки твой опит за оправдания. Да си организиран и точен всъщност не е толкова трудно, стига да имаш подходящите помощници за това. Ние ти препоръчваме секция Телефони, таблети и лаптопи на eMAG, където ще можеш да организираш дори най-невъзможния график. Един смарт часовник ще ти помогне със сигурност, а пък римайндъри, различни приложения и планери са само на няколко клика, за да са ти съюзник не само да го спазиш това новогодишно обещание, но да станеш истинска машина, когато стане въпрос за график и организация. В

се пак е редно нещо да се промени – нова година, ново ти! Захващай се смело с обещанията, без да им търсиш оправдания. Ние сме с теб!

Кои са най-добрите градове за туризъм през 2022 според Lonely Planet?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *