Как да създадеш звездно Instagram присъствие

Отвори себе си за новите възможности – те са пред теб

0 коментара Сподели:

Възможността да разказваш истории, да изразяваш себе си и да улавяш моменти навсякъде става все по-лесна с всеки изминал месец. Да създаваш съдържание с качество като на „професионалистите“ не е трудно, а даже напротив – с напредването на технологиите и няколко незаменими съвета от хората, които вече са минали по този път, тази заветна цел става все по-лесно достижима. Да се отличиш със стил обаче е задача, която има нужда от малко повече проучване.

На помощ идват Коко Кръстев, Диляна Попова и Михаела Филева, които ти разказват за динамичната среда, креативните идеи и стилния имидж.

Тримата участват в новия проект на Huawei “Nova Content Space” и ти дават незаменим инсайт, базиран на собствения им опит. А с новото бижу в короната на Huawei – nova 9, за който можеш да прочетеш повече, те отговарят на точните въпроси, които задава  влогърът Крис Захариев, и на които всеки един от нас е търсил решение.

На YouTube канала на Huawei те очакват редица полезни видеа, ето и нашите съвети:

1. Бъди себе си

Когато си истински и неподправен, винаги си личи. Разгледай нашия фийд например – ще откриеш снимки на най-любимите ни неща като храна, напитки и уют. Не се притеснявай да изразиш индивидуалността си – тя е точно това, което ще те разграничи от всички останали. Това е и един от съветите на Михаела Филева. Тя влиза с танцова стъпка и с голяма слънчева усмивка и говори за тайнствения процес зад поддържането на близка връзка с последователите и креативното съдържание.

Ако си изгубил вдъхновение, си отваряй ушите за ценните ѝ съвети и не си поставяй рамки.

Приоритизирай мечтите си, не омаловажавай малките стъпки и бъди себе си, защото искреното съдържание винаги ще привлече повече позитивизъм:

2. Обърни внимание на метриките

Engagement, reach, interactions са много по-важни метрики от явните резултати като харесванията. Те са тези, които могат да ти дадат ясна представа за това как се справя съдържанието ти. Начинът, по който работят алгоритмите, се променя постоянно, но в момента най-важно за покачването на reach-а се явява запазването на постовете ти.

3. Без значение с какво снимаш, гледай светлината

Фотографията е рисуване със светлина. Това говори достатъчно за ролята ѝ в крайния продукт. Фотографите знаят как да я подчинят, без значение дали са с професионална техника или телефон в задния джоб. Ако се чудиш как можеш да постигнеш професионално изглеждащи портретни кадри, послушай Костадин Кръстев! Коко е един от най-талантливите модни фотографи в България, а пред обектива му са заставали едни от най-красивите жени.

Той може да ти обясни защо студиото не е всичко, а хубави снимки можеш да получиш навсякъде.

Доброто настроение винаги си личи, светлината е ключова, а точният кадър ще изпъкне:

4. Успехът отнема време

Диляна Попова събира в себе си стил, талант и харизма. Във видеото споделя, че търпението е ключово – все пак Рим не е построен за един ден. Практиката е най-добрият учител, а доверявайки се на по-вещите от теб, можеш да вземеш много готова информация.

С увереност и с правилното оръжие в ръка можеш да покориш всеки връх пред себе си:

5. Общувай с аудиторията си

Без значение дали някой ти е написал коментар, споделил е различно от твоето мнение, или те е похвалил, обръщай внимание на тази обратна връзка!

Комуникацията с хората, които те следят и отделят време да напишат нещо, е важна част от изграждането на устойчива връзка с потребителите. В Instagram има много по-силно усещане за общност, отколкото във Facebook например, а личният ни опит показва, че в коментарите и съобщенията могат да се крият бъдещи приятелства!

Видеопроектът “Nova Content Space” е вдъхновен от най-новия смартфон на Huawei – nova 9, който комбинира уникална естетика, ултралек дизайн, силна камера и мощна производителност, които го правят перфектния ежедневен спътник на активния съвременен потребител и му помагат да изразява себе си.

Можеш да избираш от 2 цвята, които да пасват на стила ти – класическо черно и нежно светлосиньо (Starry Blue). Дебел е едва 7.77 мм и тежи 175 грама, а със зарядното в комплекта можеш да го вдигнеш до 53% само за 15 минути, а пълното зареждане отнема точно 38 минути.

Huawei nova 9 е идеалният аксесоар в ръцете ти – дизайнът му е стилен и изчистен, а функционалностите му могат само да те вдъхновяват за още и още.

Той е тънък и лек и лесно се превръща във верния ти спътник, ако си решил да тръгнеш по този път. А и да не си – кога нямаш нужда от зашеметяваща камера, която да запечатва всички съкровени спомени? Камерите отзад са 4 и нито една не е излишна, а основната е с цели 50 MP! Има нощен и портретен режим и обещава зашеметяващи кадри, без значение от мястото и ситуацията, в които се намираш. Фокусът винаги е върху теб, но техниката без съмнение ще ти помогне. Селфи камерата има 32 MP, а във видео режим има жестоката функционалност да сменяш динамично основната и предната камера, без записът да прекъсва. 

Какво чакаш – попий съветите, вземи желанието си под ръка и подготви света за себе си!

Какво търсихме в Google през 2021 година от България?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *