Go Guide стана на 200 броя!

Празнуваме грандиозния си брой 200

0 коментара Сподели:

„Една малка крачка за човека, един голям скок за човечеството“ – каза нашето другарче Нийл Армстронг на 20 юли 1969 г., стъпвайки на Луната. Абсолютно същото си казахме и ние, когато през далечната 2005 г. се качихме в личната ни мисия „Аполо 11“, за да създадем цяла Go Guide вселена.

Малката ни крачка не беше заради нас, а заради теб, защото знаехме, че имаш нужда от верен guide, който да ти показва най-доброто от родната кулинарна и парти сцена.

Е, 16 години по-късно сме още тук и днес твоят любим Go Guide чества своя грандиозен брой 200! Не заради нас, а заради теб.

Благодарим ти за доверието!

Началото като по учебник

В ранното утро на април 2005 г. беше на път да излезе първото издание на Go Guide. Ако знаеш как се чувства баща, чакащ пред родилното, или абитуриент в последния си учебен ден – е, положението беше такова, но заредено с много повече парти вайб и огромен ентусиазъм. Go Guide беше създаден от екипа на легендарното списание INTRO, събрал емблематични герои, които и до днес олицетворяват представата ни за перфектния dream team.

„Go Guide не е просто готина идея, едно емблематично издание, един успешен бизнес – това сме самите ние, едно цяло поколение“,

са думите на създателите, които помним и до днес и които много точно описват туптящото ни медийно сърце. През годините в изданието са работили едни от най-талантливите графични дизайнери, търговски мениджъри, редактори, фотографи и стилисти, обединени около идеята за качествено културно и парти издание, обгръщащо всичко любопитно и ново, което се случва в любимата ни столица. Благодарим за отдадеността на всеки един от голямото ни Go Guide семейство, с които заедно създадохме издание, което да можеш да наречеш „точно твоето“!

Шест скока и една Нова година

Първата корица на Go Guide беше точно такава, каквито бяхме и ние – дива, млада и свободна.

Тя обещаваше парти от най-добрите и подсказваше, че зад нея седи екип, който има истински нюх за всичко вълнуващо, което трябва да преживееш, и за всяко готино място, на което трябва да бъдеш. Двеста корици по-късно Go Guide още ти показва всичко, което има за показване. От най-знаковите лица на софийската клубна и културна сцена, през страхотни кулинарни дестинации до стойностни инициативи и емблематични събития от столицата до морето и обратно. Ние събираме за теб онова, което считаме за интересно, качествено и достойно за твоето внимание.

Годишните ни награди – Go Food&Drink Awards, събитията Go Guide After Work Social Club и една Нова година в Ню Йорк, която ще остане емблематична за родната парти сцена, пък бяха само част от идеите ни, които искахме да ти подарим. Защото за нас е важно да танцуваш, да се забавляваш, да хапваш грандиозно вкусно, да мечтаеш, да четеш и да си любопитен.

За нас е важно още поне 200 броя да вървим заедно и да гледаме в една посока.

Едни мъдри хора ни казаха веднъж, че крайната дестинация рядко е от значение. Пътят е същественото, а когато той е добре подбран, винаги ще стигнеш там, където искаш.

За следващата, да се надяваме, прекрасна 2022 година сме ти подготвили още много от хубавото – идваш, нали? Ние винаги сме насреща. Go Guide – always on your side!

6 неща, които обикнахме през декември

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *