Събития за след работа: 17 – 21 юни

Празнуваме лятото в града

0 коментара Сподели:

Навън е слънчево, седиш затворен в офиса или където и да е по цял ден. Последното, което искаш, е в часовете след работа да скучаеш. За това сме ти събрали задължителните събития за делничните дни, които да направят седмицата ти забавление, защото обичаме дните ни да свършват добре.

ОНОВА, КОЕТО ОСТАВА – ИЗЛОЖБА И ФОТОКНИГА
Вторник, 12 часа, КО-ОП

Внушително събитие на новооткрито градско място, препоръчваме ти да не го пропускаш. В новото КО-ОП ще видим изложбата на италианския фотограф Алберто Гандолфо и фотокнигата му с 11 11 репортажни истории с портрети на хора, влезли в новините като жертви или близки на жертви. Мафия, домашно насилие, корупция, лекарски грешки, отказ от правосъдие са част от засегнатите теми – можем само да кажем, че Гандолфо е майстор в отразяването на събитията сякаш се случват в момента.

FUCKUP NIGHTS SOFIA VOL.12
Вторник, 19 часа, кино „Кабана“

Сцената, на която се качват само смели оратори с истории за провали в бизнеса и прецаквания в професионалната сфера, се завръща след кратко затишие. Тази седмица пред публика ще излязат Ива Тодорова, Христо Донев, Ганета Сагова и Анна Грозданова, а всеки от тях ще докаже с разказите си, че понякога провалът е това, което движи успеха, колкото и противоречиво да звучи. Не всичко трябва да бъде грандиозно, велико и невероятно – това е идеята, зад която застават Fuckup Nights и ни отправят посланието да не се страхуваме да приемем провала. 

SEEN – ПРЕМИЕРНИ ПРОЖЕКЦИИ В СОФИЯ
Сряда, 19.30 часа, G8

Продължаваме седмицата с изкуство, този път филмово. След премиерната прожекция на късометражната българска лента Seen ти напомняме, че имаш още няколко възможности да я гледаш. В сряда се запътваме към G8, където ни очаква филмът с Рая Пеева, Владимир Зомбори и още други познати лица, а в историята има много чатове, взаимоотношения и все интересни неща.

SUMMER IN THE CITY: BELOSLAVA
Сряда, 22 часа, Beach Bar

Няма по класическо лятно събитие за разпускане от сряда вечер в Бийч бара в компанията на лайв концерт на Белослава. Коктейли, яка, много яка музика на открито е всичко, което ни трябва, за да се почувстваме добре, дори и да не сме имали напрегнат ден. Ще се видим там.

01 YEAR CELEBRATION
Четвъртък, 18.30 часа, BOLD Showroom

Любимият ни BOLD Showroom празнува рожден ден този четвъртък и всички сме поканени. Ще се черпим за добре изминалата година и всички артисти с готини участия на територията. Специално за да отбележат първата си годишнина, BOLD събират разностранни артисти, които да покажат творбите си – дизайн, фотография и други в тематиката FREEDOM.

ВИНО ДЕГУСТАЦИЯ НА PET-NAT
20 юни, 19:30 часа, Seewines gallery

Какво е хубава седмица без пивко вино след края на дългия работен ден? Ако и вие като нас обичате не само да консумирате вината, но и да научавате нови, интересни и полезни факти за производствения процес, произхода и вкуса на сортовете – не се колебайте да се присъедините. На 20-и юни разбираме какво означава вино Pét-Nat. Вино дегустацията на Seewines ще ни запознае с вината, които се произвеждат по древния метод, според който не се добавят захари и дрожди, а виното се бутилира преди завършване на ферментацията. Този тип вина са нефилтрирани, в повечето случаи са мътни и се затварят с бирени капачки.

VINYL NIGHT IN THE CHILL ROOM AT EXE CLUB
Четвъртък, 22 часа, EXE Club

За всички парти настроени души EXE е подготвил супер готино винил парти в чил залата. Някак си се предполага, че партито ще е за ценители на качествения винил саунд и за всички свободни души, които искат да избягат малко от текущия свят. За селекцията ще се погрижат Павел Петров, Стивън от Метрополис и Анатолкин.

Филмът "Seen": глътка въздух сред задушаващите истории.

Йога for dummies или как да се подготвим за първата си практика.

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *