Christmas destination: Коледното градче на Paradise Center

0 коментара Сподели:
Paradise Center Christmas Bazaar

Най-хубавото време от годината дойде и на нас ни се разхожда, пътува, пие ни се горещ шоколад, ловят ни се снежинки във въздуха и искаме да ни мирише на елхички, топлина и щастие. Ето защо разграфяваме акуратно целия си месец декември, за да можем да отидем на колкото може повече дестинации с коледен дух.

Това преживяване, разбира се, споделяме с най-близките до сърцето си хора, а най-доволни от коледния тур са малките герои, за които посещението на коледни базари и приказно украсени места си е цяло магично чудо.

За всички тях, а и за порасналите деца, които искат да си спомнят колко хубаво е да си в празнична еуфория, издаваме първата си дестинация – Коледното градче на Paradise Center!

То отвори врати на 1 декември и можем да му се радваме до 23 декември включително. Разположено на терасата на етаж 2, това градче наистина е като излязло от приказките – с невероятна декорация и дух, който шепти, че чудесата се случват точно сега, тук ни очаква страхотна храна, напитки и програма, от която не можем да си изберем само едно събитие.

От впечатляващо магично шоу с Жокера на 10.12 от 18:30 часа, концерт на Junior Band на 11.12 от 18:00 часа, куклен театър на 12.12 от 13:00, до грандиозен финал с гостуване на самия Дядо Коледа и Снежанка с раздаване на подаръци на 23.12.

През уикенда на 11 и 12 декември пък ще можем да се насладим на специална изложба на ледени фигури или да се включим в коледна работилница, в която да си направим чудна коледна елха от прежда.  

Освен тези радости за малки и големи тук ни чакат и гурме мастъри с изумително вкусна храна и няма да излъжем ако кажем, че тук са събрани на едно място едни от най-добрите street food кухни.

Започваме с MeatSome, които предлагат висококачествено месо от подбрани ферми, без изкуствени подсладители и добавки и ще ни приготвят най-извънземните бургери, ребърца и картофки на света. Продължаваме с Bageti Bakery, които са факири в създаването на сладки неща, а браунито с белгийски шоколад и flavoured капучиното им разтапят сърца.

Следват Raclette house Bulgaria с тяхното швейцарско полутвърдо краве сирене, разработено за първи път именно в Швейцарските Алпи, Wine House с Малинова коледна къща за глювайн и малиново греяно вино и мобилната каравана на Freeride Kitchen, които приготвят хляба си сами в тяхната пекарна и ни обещават вкусни бургери, тортили, хотдог и глазирани свински ребра, след които ще ти се иска да имаш място и за втора порция.

Virtuoso Bubble Tea пък ще ни зарадват с познатите вкусове млечен и плодов чай, както и с главния герой в коледната им къщичка – Brown Sugar Boba Milk. Екипът на The Holy Smokes BBQ, който също ни очаква там, е специализиран в show cooking кетъринг, а кухнята им е вдъхновена от американското барбекю, съчетано с традиционните балкански вкусове.

И накрая за разкошни питиета се доверяваме на специалния бар с топли алкохолни напитки от TATRATEA, Dead Man’s Fingers & Rustic Reserve Gins. TATRATEA е алкохол на базата на натурални екстракти от чай и горски билки, а по време на базара ще опитаме широката им гама вкусове под формата на алкохолен топъл чай, ще пием чай с ром на Dead Man’s Fingers, безалкохолни крафт лимонади, както и български крафт джин Rustic Reserve, с чиито джин-ликьори са ни подготвили нещо наистина интересно – греян джин.

Това и още много ще намериш в Коледното градче на Paradise Center, а ние ще те чакаме там, подвиквайки развеселено „Хо-Хо-Хо“ и чакайки любимата ни Коледа да настъпи. Идвай – тук сме!

Какво търсихме най-много в Google през 2021 – виж тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *