Отпечатъкът на времето върху лицето ни е надхитрен

Доверяваме се на научната експертиза, заложена в грижата за кожата

0 коментара Сподели:

Времето безпощадно оставя своя отпечатък върху лицата ни рисувайки фини линии и дълбоки бръчки. И въпреки, че това е напълно естествен процес, има как да го надхитрим с помощта на научната експертиза, заложена в коригиращия бръчките серум Smart Clinical Repair.

Формулата му е насочена както към първите фини линии, така и към упоритите бръчки, въздействайки им от три различни страни: видимо възстановяване, изравняване и запълване неравностите на кожата.

Възстановяване чрез CL1870 Laser Focus™ Complex – комплекс от пептиди, стимулиращи естественото произвидство на  колаген и успокояващи и укрепващи съставки, които подпомагат видимото намаляване на разнородните линии и бръчки.

Изравняване чрез Next-Generation Retinoid – дериват на Витамин А от ново поколеие, който в синергия с пептидите, помага на кожата да изглежда по-гладка и мека.

Уплътняване чрез Sodium Hyaluronate – хиалуронова киселина, която хидратира и изпълва кожата, спомагайки за възвръщането на нейната сочност и еластичност.

Серумът е подходящ за употреба от всички фототипове кожа, с изричната препоръка да не се съчетава с други съдържащи Ретинол продукти, както и да не се използва в околоочната зона.

И въпреки, че е високоефективен срещу всички видове линии и бръчки, е достатъчно лек, за да може да се използва два пъти дневно, преди съответния хидратант. Важно условие обаче е, дневният такъв да съдържа минимум SPF 15 по време и една седмица след края на употребата на серума.

5 музикални видеоклипа, в които целувката е главен герой

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *