5 музикални видеоклипа, в които целувката е главен герой

Пусни си ги, помисли си колко човека в света в точно този момент се целуват, направи го и ти – здравословно е

0 коментара Сподели:

Целувката и музиката – две магии, които те пренасят в един друг свят, карат те да забравяш за настоящето, имат възможност да разтягат времето, да го забързат или да го накарат да изчезне напълно като понятие.

Тук решихме да обединим тези две сили, като избрахме пет видеоклипа, в които двойка/и се целуват през цялото време. Е, в някои е почти през цялото време, но от друга страна видеата са  пълни с тези моменти, които всеки един от нас е преживял – погледите, допира на кожа, усещането на пулса, туптящ силно във врата на човека отсреща, и

миризмата на единствената приятна химия – любовната, – всичко това точно в миговете преди Целувката.

CITIZENS! – True Romance

Сигурно си участвал в разговор тип кое е най-странното място, на което си се „целувал“? Това видео визуализира най-различни места и случки, на които двама влюбени споделят едно от най-величествените упражнения на света – устната гимнастика. Без значение от пола, расата и местоположението, дали ще е върху капак на полицейска кола, докато ти пишат фиш, върху разкопки, по време на обир на супермаркет или на ремонта на ремонта на улица „Шишман“, според това видео целувката е ритуал, който не може да бъде прекъснат. Какъв по-прекрасен начин за описване на една истинска романтика?

Disclosure – You & Me

Музиката и видеото тук  отразяват търпението, което се изчерпва с минаването на времето, за разлика от желанието, което става все по-силно и може би непоносимо, докато не стигне до момент на кулминация. Фотографско видео с игра на светлина, цветове и двама, които се целуват красиво в продължение на четири минути и трийдесет и седем секунди.

Shura – Touch


Това, че цветът на кожата и сексуалността нямат значение в любовта, тук се затвърждава още един път, като имаме различни персонажи, които просто искат да се целуват. Видеото показва, че сексуалността може да бъде флуидна и че не можем да поберем любовта в рамка, защото именно заради нея вселените в нас са безкрайни.

We Are Augustines – Chapel Song

Случвало ли ти се е да бъдеш гост на сватбата на човека, в когото все още си влюбен? Тази песен разказва именно за това чувство, и то по болезнено красив начин. Ще видиш във видеото множество целувки на различни двойки като препратка към първата целувка на двама като съпруг и съпруга пред олтара. В болката също има красота, както и целувки.

Bran Van 3000 – Astounded

Завършваме селекцията с една класика началото на 2000-ата, която сигурно си слушал по радиото или на някой бар на плажа с коктейл в ръка и целувки по кожата от слънцето. Затова пусни си я, помисли си колко човека в света в точно този момент се целуват, направи го и ти – здравословно е.

Ноември определено е благосклонен към нас с големия си брой нови сезони и свежи заглавия.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *