9 изумителни оферти, които не очакваш да намериш на Black Friday

Мислехме, че нищо не може да ни изненада, но eMAG отново ни скриха шапката с колосални предложения за Черния петък. Виж за какво говорим!

0 коментара Сподели:
Emag 2021

Черният петък си е веднъж в годината и да си признаем честно – чакаме го с нетърпение, защото почти 12 месеца дебнем едни точно определени съкровища, които искаме да вземем на супер цена – техника, мебели, уреди и какво ли не. И точно си мислехме, че вече нищо не може да ни изненада и стройният ни план за пазаруване е готов,

когато нашите приятели от eMAG изскочиха с такива оферти, че в миг ни се прииска и кола, и мотор, и едно ваучерче за гориво – ей така, да си имаме, защото всичко е на оферта!

Ако си мислиш, че се шегуваме – чети надолу смело и избирай на богато. Спестяванията ти определено няма да пострадат, а

всяка прилика с действителни страхотни оферти е напълно реална!

Бъди играч или поне викай като такъв!   

 Най-голямата изненада е, че всички оферти, за които Ви разказваме по-долу са валидни, както за Черния петък, така и три дни след него, макар и след голямата кампания да са отбелязани с друга иконка.

В eMAG от 19 ноември, а и за допълнителни три дни след това, специално за всички спортни запалянковци ни очакват изцяло организирани посещения на спортни събития като мачове от Английската висша лига (Barclays Premier League), Серия А в Италия и Формула 1. Можеш да се изкефиш на любимите си спортни герои на изключително тънки пари, а тоталната гъзария е да се снимаш на Умебли или Олд Трафорд като истинска звезда. Все пак дори да не си Меси – това не ти пречи звучно да го поздравиш на български. Ако не него, важно е поне съдията да разбере, че сме дошли.

Нова година – нов късмет

Последните две години са такива, че вече се чудим да я празнуваме ли тази Нова година, да я черпим ли, или тя трябва да ни дава пари, че отново издържаме на всичко, което се случва. Все пак, ако решим да я отбележим подобаващо, то със сигурност ще е с предложенията им за празнуване в Египет, Занзибар или Турция.

Всичко е организирано, хотелите са супер, а сме чували, че цените там са точно колкото за две кафета и дюнер на Слънчака – сам си прецени.

Даваме газ с отстъпка от 22 000 евро!

Ако си мислиш, че се шегуваме – не се! В сайта им ще откриеш предложения за отстъпка и специална селекция от над 15 автомобила и мотоциклета. Всички те са налични на склад, а най-голямото промо е за фамозния електрически модел Nissan Leaf, който получаваме с отстъпка от 22 000 евро.

Това се казва намаление за Black Friday! Предлага се по една кола на  тази цена от модел за целия срок от 19 до 22 ноември 2021 г.

Към колата –  процедури

Така и така си спестил пари с изгодния автомобил – еми поне влез в него красив! Козметични и медицински процедури с 30+ % Black Friday отстъпка можеш отново да откриеш на сайта, така че не се чуди.

Нова кола, нова визия, нов късмет!

Кажи им „да“!

Мерилин Монро казва, че най-добрите приятели на жените са диамантите. Ние напълно потвърждаваме и ти подсказваме, че ако си решил да зарадваш твоята си половинка – в eMAG ще намериш бижута, включително диамантени пръстени от 1000 до 60 000 лв. с до 25% Black Friday отстъпка за цели 4 дни.

Ако пък си на път и към онази сериозната крачка – сме сигурни, че с такива красоти ще чуеш сто пъти „да“.

Грижата за себе си – най-добрата грижа

Запомни – света няма как да го спасиш, но ако искаш да си в услуга на най-близките ти, първо трябва да се погрижиш за себе си. Инвестирай време в най-важния човек – ти! Можеш да го направиш и на супер цена с различните курсове за личностно развитие с 30+ % Black Friday отстъпка.

Имаме човек!

Ваучери с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително здраве и красота, откриваш на eMAG и си свиркаш, защото хем портмонето пълно, хем визията и здравето – обгрижени. Чиста работа!

До морето за без пари

Сега представи си – зареждаш и после пак зареждаш, и пак, и пак и така докъдето ти сърце иска. Напълно възможно е, евтино е и става с ваучерите за гориво с галактически отстъпки!

Морето вече не е измислица и щастието съществува. Евтиното пътуване също.

Наздраве! Еми за всичко, което ти разказахме до момента, предлагаме да си налеем по едно малко, да му кажем „Наздраве!“ на тоя живот и да не го мислим.

Чакат те първокласни марки алкохол – сред тях комплект колекционерско вино Biondi Santi Brunello di Montalcino Vertical Collection 2011-2006-1995, 3 бр. х 750 мл на специална Black Friday цена от 2430 лв. Сподели после с нас какво си купи, а ние ще те чакаме с пълно сърце и ръце. Да живее това време от годината!

През ноември гледаме Алмодовар.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *