5 събития в градската джунгла

Да се хвърляме смело, това ни е в природата!

0 коментара Сподели:

Ако винаги си си намирал място в първите редици сред почитателите на градската култура в София, то значи с радост ще се забъркаш в тазседмичната вихрушка от събития. На фокус е всичко ърбан, с внимание към всички обитатели на познатите пространства. Градската джунгла отваря врати, а ние влизаме смело!

New Lab, New Urban Jungle, opening day

Преди всичко обичаме да се грижим за атмосферата и в нашия дом. Ако всичко ти е дошло твърде индустриално, Cactus Lab имат най-добрите решения за теб. Новият им дом е с централна локация и е на три нива, от които можеш да си грабнеш най-подходящия нов растителен обитател за дома.

Кога: 9 Февруари, 10-19 часа
Къде:Cactus Lab
Вход:свободен

Betabreakfast | Градска музика от Urban Tapes

Има особено очарование в ранните закуски в градска атмосфера. Топло кафе и сладки приказки, които да те оставят с приятни мисли през целия ден. Този път на BetaBreakfastсе запознай с Боян Симеонов и Самуил Петков, създатели на платформата Urban Tapes. Любители на некомерсиалната и  качествена музика, определено има какво да чуеш от тях.

Кога: 8 Февруари, 9-10.30 часа
Къде: Betahaus Sofia
Вход:5лв. (включва и закуска)

Чудна градска история – Инсталация на Мартин Пенев

Градската среда няма как да бъде същата без формите на изкуство, които са нейни редовни обитатели. Художникът Мартин Пенев ни е приготвил своята „Чужда градска история“. Споделя я като необикновен разказ, колкото сериозен, толкова и комичен.

Кога: до 8 Февруари
Къде: The Fridge
Вход:свободен

Градското планиране на София през прехода (1990 – 2010)

Ако се интересуваш от града и историята му в последните години, книгата на д-р арх. урб. Жана Стойчева може да е допълнението, от което се нуждаеш. Интересна е не само за специалистите в областта, но и за по-широката аудитория. Градоустройствените процеси не са тема табу, така че се възползвай от възможността да научиш малко повече за града ни.

Кога: 8 Февруари, 19-22 часа
Къде:Abordage
Вход:свободен

Burnout и умения за разпознаване на стреса

Все по-често явление, съпровождащо бурния ни градски живот е стресът или така нареченият burnout. Независимо дали ще го регистрираме на ниво работа или в личния живот, това обучение ще ти помогне да се защитиш от нежеланото му развитие. Синдромът във всеки случай е нежелан спътник в ежедневието ни, за това не е лошо да отделим малко време и внимание на превантивните мерки срещу него.

Кога: 8 Февруари, 14.30-18 часа
Къде: Capital Fort
Вход:регистрация 

Още за София и рождения ден на Mixtape*5 от градската легенда Радослав Мирчев!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *