Опознай ме, за да ме обичаш

Ако пред теб още стоят дилеми влюбен ли си или не, време е най-любовният месец и една игра да ти помогнат в уравнението

0 коментара Сподели:

Февруари е. Конфети и сърца се сипят навсякъде, а ние сме убедени, че в любовта най-важно е да опознаеш човека отсреща. Това важи и за приятелството, дори и за някои по-специфични семейни отношения. Ето защо ти подаваме малки теми за размисъл къде да внимаваш, когато говорим за гаджето, приятелите, мама, тати и думата познанство. А накрая те информираме и за страхотна игра, която ще ти покаже доколко познаваш всеки близък до сърцето ти човек.

 

„Сватбата на най-добрия ми приятел“

Това, че си израснал с някого въобще не означава, че наистина се познавате. Когато животът ви завърти и всеки поеме по пътя си, трябва да знаеш че хората се променят, ама основно. И ако за теб е притеснително, че най-добрата ти приятелка вече смята старите ви обикалянки по баровете за детински – не й се сърди. Тя не се е бъгнала основно, а просто се трансформира в новото си пораснало Аз. За господата важи същото – не е драма, когато твоят брат по сърце предпочете да излезе с жената и детето в парка. Понякога животът задава по-важните приоритети. Тактиката тук е да седнеш и да говориш, ама много да говориш. За да може следващия път, когато те попитат на приятелката ти Поли коя е любимата песен, да спестиш отговора с тежкия рап и да знаеш наистина какво се случва с нея тук и сега.

„Всичко е любов“

Схемата  „обича ме, не ме обича“ работи само за малко и само в началото. Тя не действа след петия-шестия месец, когато и двамата трябва да сте наясно ще я бъде ли тая работа или няма да я бъде. Да познаваш нея или него си е основна мисия. И не пропускаме да уточним, че това не е изпит, нито наизустяване на лексикон, а по-скоро да навлезеш в света на човека до теб.

Да знаеш какво кафе обича, как го обича, кое е любимото му хапване, филм, място, част от деня, музика и т.н. си е един сладък рисърч, който ще ви отведе на друго ниво.

„Мама, татко и аз“

Тук стават най-големите фалове, защото често си мислим, че се познаваме толкова добре със семейството си, че няма какво да ни изненада. Да, ама не. Ние растем, те остаряват, променят се връзки, отношения, конфигурации и понякога това  е толкова объркващо, че си казваш: „Чакай малко, какво изпуснах?“. Нашият искрен съвет е да следиш с точността на Хорейшио всичко, което става вкъщи, а думите „Мамо, искаш ли да поговорим?“ или „Татко, ако нещо ти тежи, може да споделиш!“ са най-милото нещо, което можеш да изречеш през любовния февруари.

За да сме сигурни, че си разбрал правилно горните редове сме решили да те изпитваме с нашите приятели от Сердика Център, които организират супер ивент.

„Въпрос на любов" е от онези игри, които са идеални за приятели, влюбени и семейства.

Разделени от стената на любовта в Сердика център, вие и вашият човек ще отговаряте на десет въпроса, които ще покажат колко добре се познавате, а и не само. Всеки ден пък една двойка ще печели 50 + 50 лв. ваучери за пазаруване (плюс още 50 лв., ако присъства на тегленето). „Въпрос на любов“ стартира днес, а голямата награда за всички участници ще се изтегли на 14 февруари от други популярни влюбени – Иван Тишев и Надя.

Наградата ще е незабравима, като истинската любов – ваучери на стойност 1000 лв. за всеки от двамата печеливши.

Повече за правилата вижте тук, а ние ще ви чакаме в Сердика център, заедно с въпросите на любовта.

Всичко е "Въпрос на любов", не го изпускай!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *