Да имаш всичко или да искаш всичко – безумните харчове на разглезените младежи

Парти за милиони и звездно небе, което може да се побере в спалнята ти – това са някои от най-щурите начини, по които младите богаташи харчат парите си

0 коментара Сподели:

Ако си студент, вероятно за теб да се поглезиш означава да вечеряш на ресторант някоя вечер или пък да си позволиш да си купиш модна дреха, която не е на намаление. В света на богатите обаче тези финансови дилеми не съществуват. За младежите, разполагащи с империи за милиарди долари и родители милионери, никоя покупка не изглежда твърде безразсъдна. На второ четене обаче откриваме, че и при тях се случва да има едно-две неща, за които те също се замислят.

Ето трима от най-екстравагантните младежи, които могат да имат всичко, което пожелаят.

Николет Грей

През 2018 тогава 15-годишната Николет Грей се появи заедно с майка си в шоуто на Доктор Фил и набра популярност с финансовите си терзания. Безкрайно разстроена, тийнейджърката заявява в ефир, че 1000 долара издръжка на месец са недостатъчни за всички покупки, от които се нуждае, и

обвинява майка си заради отказа да ѝ подари Мерцедес G-Wagon за рождения ден.

Не разбирай това погрешно – родителите ѝ все пак имат намерение да ѝ купят кола, при това отново Мерцедес, но момичето остава недоволно от ранга и цената ѝ. Николет е израснала с бавачка, личен шофьор и гардероб, пълен с дизайнерски дрехи, а безлимитните ѝ кредитни карти понякога навъртат сметки от над 10 000 долара на месец. Днес Николет Грей е YouTube знаменитост и Instagram инфлуенсър, а тази година пусна документален филм за себе си, наречен The Rise and Fall of Nicolette Gray.

Rich Woman

Бруклин Бекам

Синът на звездната двойка Дейвид и Виктория Бекам се радва на лукс още от малък. Къщичката на дърво, построена специално за него и братята и сестрите му, е проектирана от известни архитекти и струва около 20 хиляди долара.

Докато повечето хора лепят фосфоресциращи звездички по тавана си, спалнята на Бруклин е оборудвана с оптичен екран, симулиращ нощното небе.

Може би обикновен прозорец би свършил същата работа, но пък облачното време явно би било пречка на спокойния сън на младежа. Вече на 22, младият фотограф е сгоден за актрисата Никола Пенц. Къщата, в която двамата имат намерение да стартират семейния си живот, струва скромната сума от 10.5  милиона. Къде? В Бевърли хилс, разбира се!

Beverly Hills

Мая Хенри

Моделът и Instagram инфлуенсър Мая Хенри може да има всичко – от луксозни почивки до ексклузивен гардероб. Богатата ѝ фамилия си има собствено риалити шоу Hangin’ With Los Henrys. Познато ли ти е?

През онлайн пространството прелитат обвинения, че е твърде подобно на телевизионната сензация на семейство Кардашиан.

Това обаче не притеснява адвоката милионер Том Хенри, нито пък обезпокоява разточителния начин на живот на роднините и децата му. Пикът на ексцентричността на Мая Хенри и семейството ѝ е достигнат през 2016, когато на петнадесетия рожден ден на тийнейджърката гостуват Питбул и Ник Джонас с частен концерт.

Разходите за партито надхвърлят 6 милиона долара, а гостите са около 600. Ако си мислиш, че това е скандално, почакай да чуеш за празненството по случай рождения ден на брата на Мая – Томас, където буквално картечници изстрелват пари във въздуха и обсипват гостите. Какви конфети само!

Ако за разлика от тях искаш да разполагаш с парите си разумно, пък и нямаш чак толкова, че да поканиш Ники Минаж за частно парти – хвърли един поглед на младежкия план на ОББ Full Access 18-25.

Party

Сега с Full Access 18-25 може да участваш и в томбола за една от 100 награди по 50 лева всяка до края на годината /повече информация за томболата ще намериш тук.

С Full Access, можеш да плащаш безконтактно с телефона си или с атрактивен аксесоар гривна. Правиш плащания с лекота без трупане на такси и следиш разходите си в мобилното приложение ОББ Мобайл. И за да е наистина „пълен достъпа“ – младежкият пакет автоматично ти дава достъп и до Bright Club, програмата на MASTERCARD®, където те чакат стотици намаления. Комбинираш най-новите модели маратонки с весели чорапи, ходиш на топ клубовете в града и хапваш изискана вечеря – всичко това на преференциални цени, които ти позволяват да вкусиш от лукса, без това да ти струва месечната издръжка. И усещането поне мъничко да се доближиш до луксозния живот на любимите звезди.

Четири дестинации за ноемврийско бягство.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *