5 неща, които е по-добре да пазаруваш онлайн

Кои са продуктите, най-удобни за виртуален шопинг

0 коментара Сподели:

Вече няма нужда да обикаляш по улиците за определени групи стоки. Офлайн пазаруването остава запазено за неща като дрехи например, където избирането е част от удоволствието (естествено, хората, които перфектно знаят размерите си, и тук все по-често предпочитат виртуалния шопинг) или хранителни продукти. В други случаи обаче броденето из магазините е неефективно и, меко казано, ненужно.

Съвременният свят дава възможност да пазаруваш от комфорта на дома или офиса, вече по-удобно от всякога с виртуалната карта на Банка ДСК, предназначена единствено за онлайн пазаруване, с максимална защита и без допълнителни такси. С нея плащаш бързо, лесно и удобно в български и международни сайтове, като я зареждаш за секунди със собствени средства през ДСК Директ или DSK Smart. При покупка прехвърляш само точна сума – така си максимално защитен от злоупотреби и злонамерени действия.

Ето продуктите, за които не си струва да излизаш от къщи:

Книги

Освен ако не си от хората с прекалено много свободно време, никак не е рентабилно да изгубиш най-малко час, за да си купиш една единствена книга. Всеки, който е попадал в Индиана Джоунс ситуация при издирване на изгубено заглавие, разбира за какво говорим. Всички обичаме миризмата на мастило и хартия в любимата книжарница, но също така обичаме да имаме време за наистина важните неща. Приоритети, какво да го правиш.

Козметика

Освен в редките случаи, когато се налага да зададеш въпрос на живот и смърт, няма логична причина да минаваш през всичките опашки на офлайн магазините за козметика. Пък и дори да успееш да намериш служител, пак е съмнително дали ще успееш да получиш по-адекватен отговор на питането си от форумите в интернет например. Повечето хора използваме едни и същи шишенца отново и отново.

Много по-лесно е, ако презареждането им става с един клик.

Обувки

Има хора, които не могат да си купят обувки без обгрижване, проба и няколко кръгчета в магазина. Останалите си знаем номера, вкуса и нуждите, освен това предпочитаме да си се събуваме в комфорта на дома, вместо в претъпкан магазин, с всички тоалети на света на една ръка разстояние. Плюс това, ако случайно не сме уцелили цифричките, цветовете или модела – винаги може да върнем поръчката. Изи-бизи!

Мърч

Всеки има своите моменти на фенщина, насочени към чисто специфични обекти на желание. Освен ако по случайност любимата ти банда или сериал не е на модерните за сезона принтове в мола, всяко пазаруване на мърч изисква разходки из ъндърграунда, които са нездравословни, непродуктивни и напълно неоправдани.

Особено ако си фен на нещо толкова специфично, че в България сте всичко на всичко двама души.

Билети

Времената с плащане на вратата за събития отминаха безвъзвратно – всеки желан ивент е солд-аут, а тези с малки предварителни продажби просто отпадат. С други думи, ако искаш да гледаш нещо –

най-добре да си купиш билети, без да губиш даже минута, онлайн.

Освен ако не си особен фен на опашките и разхищението на време, разбира се.

Виртуалната карта от Банка ДСК се предлага като Virtual Mastercard и Virtual Visa, в лева, евро и щатски долари. Можеш да я заявиш както в офис на банката, така и през интернет банкирането ДСК Директ, така че да ти бъде максимално удобно.

Познаваш ли тези интернет персони?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *