Демони: Новата постановка на Сдружение Enso

Гледаме сблъсъка със семейните демони

0 коментара Сподели:

Какво се крие зад фасадата на привидно перфектния съпружески живот?

Две двойки, събрани под покрива на модерен градски апартамент, са завлечени в трагикомична лавина от алкохол, конфликти и психологически игри.

Страстите се нагнетяват и поредицата от ситуации и провокации изважда на светло истинските им взаимоотношения. Под сянката на предстоящо погребение постепенно се очертават проблеми, заплашващи да разрушат крехкия баланс между Катарина, Франк, Йена и Тумас и възниква въпросът за това, какво всъщност стои зад нормалността на любовните връзки.

Демони – една от най-емблематичните пиеси на шведския драматург Ларш Нурен – предизвиква собствените ни страхове и несигурности чрез езика на фарса и социалния коментар.

Виж още: Ако имаш нужда от малко изкуство, провери в OnlyFans

Най-после имаме възможност да гледаме постановката на българска почва по инициатива на Сдружение Enso. Режисурата е поверена на Крис Шарков, а под кожата на героите влизат Александра Димитрова, Адриан Филипов, Камелия Хатиб и Стоян Младенов. Преводът от шведски е дело на Любомир Гиздов и е специално подготвен за представлението.

Enso е новосформиран творчески екип и дебютира на независимата театрална сцена с пиесата на Нурен. Премиерата е на 9 ноември от 19:00 часа в Театър Азарян. Това е само първото от редица представления, целящи да популяризират непознати на българската публика драматурзи.

В момента сдружението работи по следващия си проект, който ще види бял свят в края на ноември.

Очакваме с нетърпение Всички малки светлинки с режисьор Стоян Радев, но преди това ще се видим в стокхолмския апартамент на Катерина и Франк, докато се борим и със собствените си Демони.

4 дестинации за ноемврийско бягство

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *