В романтичното всекидневие на Йехуда и Мая

Двамата илюстратори се запознават по време на военната си служба, а сега ни правят част от ежедневието си със супер романтични илюстрации

0 коментара Сподели:

Признаваме си, че сме се размечтали прекалено напоследък, но по това време на годината си имаме официално оправдание. И след като тези илюстрации от известно време циркулират в интернет пространството, ние решихме съвсем навреме да ти ги покажем. Те са дело на израелския илюстратор и графичен дизайнер Йехуда Ади Девир  и неговата приятелка, също графичен дизайнер и илюстратор, Мая. Двамата се запознават по време на военната си служба, дълго време са просто приятели, а после започват да излизат. Заедно са от 8 години, а от съвсем скоро вече са официално съпруг и съпруга.

Йехуда споделя, че проектът им „Един от онези дни“ се е родил съвсем естествено от ежедневието им заедно.

Всекидневните случки със съпругата му провокират нашето момче да създаде супер забавни и романтични картинки, в които се включва и Мая. След изясняване на концепцията двамата започват да правят илюстрациите, а Йехуда казва, че това рядко отнема повече от ден.

Двамата влюбени получиха голям отклик за проекта си в социалните мрежи, гостуваха и у нас на Comic Con Bulgaria . В момента Йехуда и Мая живеят в Тел Авив и продължават да творят, а ние  може само да искаме още и още от това любовно ежедневие, в което със смях се припознаваме. Доста приятно, нали?

Ето и нещо от уличния артист Том Боб.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *