Новата мания – „Ако беше мъж или жена“, а холивудска звезда?

Всичките ни приятели, популярни лица, майките ни, бабите ни и Митко бакалина си го направиха, а ти провери ли вече как би изглеждал като Мерилин Монро?

0 коментара Сподели:

Нова мания завладя интернет пространството и социалните мрежи, а ние мигаме на парцали и не можем да повярваме колко голям е хайпът всъщност. Стените ни във Фейсбук преливат от приятели, които са споделили как биха изглеждали, ако бяха жена как биха изглеждали, ако бяха момче, как ще изглеждат като холивудска звезда и т.н. Истината е, че вълната на тази зарибявка от сайта Viralemon дойде на родния Фейсбук небосклон като гигантско цунами и удави де що има популярна личност, близък приятел и роднина до трето коляно. Не забравяме да ти споменем и за „Как ще изглеждате, когато остареете“, защото този тест успя да се добере до здравия разсъдък дори на хора, в които сме се клели, че никога няма да посегнат до личностните тестове в глобалното пространство.

Най-забавното е, че в последните дни потребителите не се делят на такива, които си правят тестовете, и такива, които не ги правят, а просто на такива, които ги шерват, и други, които не ги споделят публично.

И не знаем дали е заради „кървавата луна“, ретроградния Меркурий или тригона на Дева в Лъв, но подобни „лукчета“ за душата от време на време взривяват нета до неподозирани размери. Вярваме, че определено има цикличност в тези лудости, но наистина предполагахме, че парчето на Трендафилов (Papi Hans) „Кекс“ ще е последното в списъка ни за зимния сезон. Да, ама не!

Мис Тигрова пасти може да похапва пред трафика, който нашите приятели от Viralemon получиха само за седмица от всички симпатяги, искащи да разберат как ще са нещата визуално, ако например рЕзко „половете паднат“ в един момент. Признаваме си, че в редакцията има вече изкушени, които пробвахме новото весело, но също подсказваме, че когато правите теста, сайтът взима вашия мейл, IP адрес, всякаква демография,описана в профила ви, имена, интереси, история на браузъра и т.н., така че схемата не е толкова безплатна, колкото изглежда. Също така сме сигурни, че с много ситен шрифт, някъде там, сайтът има право да подава тази информация към свои клиенти.

За финал ще кажем само „помислете пак“, но пък ако не ви се мисли – цъкайте смело. То понякога кеф цена нЕма. Снимка – пол и възраст също.

И все пак съветваме да оставите всякакви снимки и тестове, или ги шернете възможно най-бързо, за да се насладите на реалния живот и очакваните партита в YALTA CLUB.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *