Нестандартна свобода: Анджела Радулеску

0 коментара Сподели:

Какво щеше да правиш, ако имаше всичките сутрини само за себе си? Вероятно би могъл да измислиш много занимания, особено ако в момента работиш в по-скоро стандартен график. В следващите редове заедно с Анджела, която е Customer Support Advisor в печелившия отбор на PokerStars, отговаряме именно на този въпрос и откриваме възможностите, които работата като част от международен екип дава. А ако искаш и ти да бъдеш един от хората, вдъхновяващи своите колеги и винаги готови за още по-успешна отборна игра – кандидатствай на pokerstarscareers.com. Както казва Анджела –

дори понякога да срещаме трудности, чувството, че помагаш на околните, е изпълващо!

Кои са най-големите предимства на това да работиш от 16:00 до 01:00?

Всичките ти сутрини на практика са изцяло свободни и можеш да правиш каквото поискаш – да тренираш, да четеш, да свършиш различни задачи или просто да си почиваш. Освен това краят на работния ден все пак не е толкова късно, което значи, че мога да се наспивам (точно по 7–8 часа ,както препоръчват!). Да имаш половината ден на разположение за себе си е огромно предимство – различен тип свобода.

Прибираш се у дома в Румъния след 8 години в Испания. Какво те доведе в България?

Да се преместя в България дойде като предизвикателство. Приех го именно защото обичам предизвикателствата и новите възможности – благодарение на тях научавам нови неща и опитвам различни начини на живот. Дългата история накратко –

преместих се в държава, въпреки че не знам езика, и страшно ми харесва!

Разкажи ни как минава един твой ден тук.

Обикновено се събуждам около 9 с чаша добро кафе (някои хора наричат това европейска закуска), обличам се и излизам за 2-часова разходка в парка. След като се прибера у дома, вземам душ, приготвям обяд, след който се отдавам на кратък момент тишина. Когато дойде време за работа, включвам лаптопа и първо проверявам имейлите си, след това си правя чай и просто пристъпвам към задачите.

Какво прави PokerStars различен работодател?

В PokerStars има хора от почти целия свят, дори бихме могли да кажем, че тук се срещат всички държави. Тук си ценен като служител, а нуждите, които може да имаш, винаги се разглеждат с внимание. Възможността да се развиваш и растеш в компанията също е страхотна!

Придоби ли нови умения в периода, в който работиш в компанията?

Преди да се върна в родния ми град, никога не бях работила като customer support, въпреки че целият ми опит е свързан с работа с хора. В PokerStars научих нови методи, процедури, нови умения как да комуникирам с хора дори когато не са директно пред мен.

Вярвам, че се учим, докато сме живи, затова възможността да имам контакт с толкова много различни култури е просто великолепна.

Включи се в отборa на PokerStars, възможностите за професионално развитие започват нa pokerstarscareers.com

Тук се срещаме с Прея и разговаряме за новия ѝ албум

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *