5 празнични алтернативи за всички влюбени

Когато двама искате да избягате от познатото и да направите празника си уникален

0 коментара Сподели:

Свети Валентин е поредният повод да празнуваме любовта. Ако малките жестове, подаръците и целувките са част от ежедневието ти или ако просто не си любител на стандартните организации покрай празника, то тази селекция е за теб. Подбрали сме ти няколко неклиширани начина да изкараш перфектна празнична вечер, както с любимия човек, така и с любимата компания!

Въпрос на Любов

Ако винаги си се чудил, дали познаваш половинката си добре, сега е моментът да „тестваш“  колко наистина знаеш за човека до теб. Отговорете на десет върпоса и при съвпадение имате възможността да спечелите големи награди. Не се колебайте да отидете, за двойките няма ограничения – роднински, приятелски и романтични.
Кога:7-14 Февруари
Къде: Serdika Center
Вход:свободен

Battle of the Couples – St.Valentine's Day

Ако с половинката ти споделяте спортен дух и любов към настолните игри, тук е моментът и мястото да се докажете. Можете да премерите сили с другите двойки в първия по вида си “Battle of the Couples”. Не е нужно да имате предварителни умения и подготовка, така че всички са добре дошли.

Кога: 14 Февруари, 19-22 часа
Къде: Abordage
Вход:14 лв. на двойка (включва безплатни игри за цялата вечер и безплатна наливна бира или чаша/медовина на човек)

Тотална щета | ДНК

Авторите определят спектакъла като комедия за щетата, която си нанасяме живеейки, за любовта, красотата и изкуството. Стилът се движи между театъра и пърформанса, като ти дава възможност да усетиш емоцията от тоталното изнемогване в стремежа към нещо, чувства които не можем да пропуснем да споделим.

Кога: 14-15 Февруари, 19:30 часа
Къде: ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс
Вход: билети 8-12 лв

НИЕ. Пощенска кутия за приказки

Този път герои в любимото ни четене ще са няколко дуета. Разказите ще са специално подбрани, за да бъдат четени от двойките, така че се приготви за двойна доза забавление и приятни емоции.
Кога: 14 Февруари, 19-22 часа
Къде: Sofia Live Club
Вход: 10-12 лв, билети – тук

Кулинарен курс за двойки | Cooking for Couples

Нестандартен начин за отпразнуване, но определено полезен и забавен. Готварските класове са чудесно време, което да споделиш с любимите хора. Класовете са тематични, а празничният е посветен на любовта и виното, както ще има и романтична вечеря за финал.

Кога: 14 Февруари, 19-22 часа
Къде: HRC Culinary Academy
Вход: Цена за двойка – 55 евро, с включена бутилка вино

Нестандартни идей за празничния ти, романтичен стайлинг!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *