Ново място в София: Burrata Italiana

Да се поглезиш в италиански стил – пряк път към щастието

0 коментара Сподели:

Тръгваме на пътешествие. Хвани ръката ни и нека те отведем до слънчева Италия, където традицията повелява да преминаваме през живота с наслада, дните да са споделени, а храната – качествена и вкусна. С появата на ресторанти като Burrata Italiana на гастрономическата карта на София няма нужда да мечтаем за пътуване до страната – сладкият живот ни очаква на втория етаж на Paradise Center.

Burrata Italiana ни посреща с огромни стъклени витрини, които канят Витоша на масата до нас, а усещането, че градът е под нас, не ни напуска.

Слънчевите лъчи се отразяват в детайлите на интериора, докато от кухнята се носи божествен аромат. Италианските класически рецепти разгръщат пълната си палитра от вкусове в модерна атмосфера, подходяща за специален случай или вечер, в която искаш да се поглезиш. Освен това в ресторанта те очаква поредица от тематични вечерни събития като Live Piano и DJ вечери.

Говорейки за събития, обръщаме специално внимание на пица шоуто на шеф Паскуалино Барбасо.

От 29 септември до 3 октомври двукратният европейски шампион по пица акробатика ще представи авторско шоу и избрани рецепти,

които да създадат истински празник на пицата и италианския начин на живот. За Паскуалино Барбaсo пицата е страст и мисия – на първо място за него е да приготвя най-качествената и вкусна пица, според истинските италиански традиции, като от това прави и невероятно атрактивно шоу. На наша територия е по покана на Burrata Italiana, където можеш да станеш свидетел на уменията му.

Единственият неподвластен на модата както в Италия, така и в Burrata Italiana е вкусът на храната.

Мястото ни печели с автентични продукти за страхотните си италиански ястия по класически рецепти. Менюто е специално селектирано, за да задоволи вкуса и на най-изтънчения кулинарен ценител, а професионалното обслужване и топлото отношение са нещо, заради което се връщаме тук отново и отново. Aвторските коктейли са важна част от менюто наред с прецизната винена селекция. Имат  вътрешна зала, основна зала и тераса, като във вътрешната зала те завладява cooking show зоната, която показва на живо какъв е пътят на храната от продукт в симфония от вкусове в завършеното ястие.

Съветваме те да не пропускаш техните скалопини Тоскана, прясната паста, пица, леките антипасти или невероятното им Негрони Розе, а за финален екстаз избери неустоимия лимончело кейк или друго бижу от сладките им предложения. Тук те очаква твоето гурме изживяване!

Виж и 5 места в България, на които да снимаш с новия си дрон.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *