10 по 10 за по-доброто ти Аз

Като твои верни модни другарчета ти избрахме 10 must have неща, всяко с по 10%

0 коментара Сподели:

Знаеш, че имаме слабост към добрия вкус и облечените със стил дами. Затова дебнем най-добрите места за находки и най-вълнуващите трендове, за да ги споделим с теб. Това, което съзаклятнически имаме да споделим този февруари, е, че във Fashion Days има цели 10 начина да изразиш любовта си. Към какво ли? Към каквото пожелаеш, не ти трябва повод да изглеждаш добре. Освен това до тази неделя, 18 февруари, 10% от стойността на всяка поръчка се връща при теб под формата на ваучер за пазаруване. И това ако не са добри новини! За повече вдъхновение избрахме 10 неща от сайта им, които искаме да имаме в-е-д-н-а-г-а, и ти ги показваме надолу….

Blue Mondays

Да имаш красива риза в гардероба е задължително. Делнична, с чифт готини джинси е всичко, от което имаш нужда, за да изглеждаш безупречно на работа. Влюбихме се в този вариант на Mango заради вълнуващото синьо, което кара въображението ни да се вихри с колко откачен цвят обувки да го съчетаем…

Mango Риза с панделка на ръкавите 49,90 лв.

Животът е по-хубав с чифт маратонки

Ако нямаш поне едни Nike-ове в гардероба, бързо поправи тази грешка. Можеш да ги сложиш на всичко – от плисирана пола до джогинг панталон, все ще е убийствено стрийтстайл секси. Ако си нова в това, този изчистен модел е добро начало на една доживотна любов.

Nike Спортни обувки Tanjun 83,90 лв

Тези Skinny, skinny jeans

Чифт черни faded дънки са всичко, което ти трябва. Вечни, практични и мнооого секси. Влюбихме се в този модел на Cheap Monday заради кройката и безкрайните интерпретации, които можеш да му приложиш – чифт стилето или кецове, ефирна блуза или закачлив тишърт отгоре… Едно е сигурно – никога няма да ти изневерят.

Cheap Monday Дънки Donna по тялото с висока талия и незавършени подгъви 85,90 лв.

До Космоса и обратно

Все повече Вселената навлиза в гардеробите ни и е един от водещите трендове по ред причини. Спряхме се на този модел на Moschino, защото е закачлив, има намигване и… ни носи настроение. Предполагаме, че и ти си имаш от онези дни, когато искаш да изглеждаш извънгалактически.

Love Moschino Блуза с гумирана щампа 74,90 лв.

Дали аз закъснях, или времето бързаше?

Има някои неща, които са задължителни. Едно от тях е да разполагаш с правилните аксесоари. Един от най-основните е часовникът. Съветваме те, когато става въпрос за него, да не пестиш от това, защото един хубав часовник… си е един хубав часовник. Може да придаде щипка блясък дори на най-елементарния аутфит.

Michael Kors Часовник Bradshaw с хронограф и метална верижка 350,90 лв.

That sexy thing

Да изглеждаш добре е важно, но още по-важно е да се чувстваш добре. Красиво бельо под всекидневното облекло е нещото, което може да ти помогне в тази мисия. Само ти си знаеш, че е отдолу и е толкова изящно, което си е бонус точки към излъчването.

ESPRIT Bodywear Бикини Belina с дантела 25,90 лв.

Кадифено розови дни

Кадифето не си отива вече няколко сезона и като че ли даде заявка да се задържи още на улицата и в гардеробите ни. Освен че го предпочитаме горещо, го харесваме и в пастелни тонове и върху крачетата ни, с дебел и среден на височина ток, точно в десетката на тренда.

Steve Madden Кадифени боти 127,90 лв.

Малка черна… чанта

Обемите в чантите отдавна са минало. Предпочитаме ги малки, практични и минималистични. Този модел на Steve Madden е всичко, което можеш да поискаш да изведеш със себе си в събота вечер. 

Steve Madden Черна чанта през рамо 99,90 лв.

Тънки презрамки и дантела

Обичаме небрежността и я изповядваме всекидневно, но от време на време ни харесва да залагаме и на женствеността, особено ако поводът е добър. Избираме вечната черна класика за един по-романтичен вид и се молим тези презрамки да не се смъкнат от нечий запленен поглед.

Zee Lane Collection Черна рокля с дантелена долна част 17,90 лв.

Комфортът е на пиедестал

Повечето от нас седят по 8 часа на ден пред компютъра, което винаги е повдигало въпроса “Как да изглежда супер добре, но и да ми е максимално комфортно?”. Ние откриваме отговора на този въпрос в този панталон на Stefanel. Широки крачоли и оголени глезени са нашата малка тайна за безупречен вид и вътрешен комфорт през делничните дни.

Stefanel Панталон с широк крачол и вълна 286,90 лв.

Ето още малко съблазняващо бельо…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *