Негово величество Тоникът и как да го консумираш

Отпий глътка свежест с тези иновативни варианти на класическия коктейл

0 коментара Сподели:

Жаркото слънце ни заслепява, градът е обгърнат в мараня, а лятото бълбука в чашите! Този месец се отдаваме на прозрачни наслади с нов прочит на класическия микс от джин и тоник. Обърнахме се към едни от най-добрите миксолози на територията на София, подадохме им портфолиото на Thomas Henry, а те забъркаха магия. Какъв трябва да бъде тоникът, за да получиш истинско премиум изживяване? Създаден с глад за нови комбинации, шот смелост, щипка вариация и много, много внимание.

Отпиваме!

JBT STARS – Constantinoff

Когато следобедите са оцветени от JBT Stars, дансингът се отваря пред нас. Нищо изненадващо – само палитра от вкусове върху бял ром. Киселинността на лайма и яркият вкус на Thomas Henry Ginger Beer се преплитат с екзотичен сироп, а резултатът е адски подходящ за лятото коктейл, необикновен в свежестта си, който изпълва чашите с мечти.

бул. „Витоша“ 31 – 33

OMOTENASHI vol.2 – Ozone Skybar & Lounge

Поднесен в малък чайник с чашки за саке върху бамбукова табличка и домашна мача бисквитка, този коктейл ни изпраща на пътешествие в японското гостоприемство. Коктейлът е комбинация от японски крафт джин, ликьор от личи, премиум саке и Thomas Henry Cherry Blossom Tonic. Хармоничен, освежаващ и пускащ нежни вълнички по тялото ни…

бул. „Витоша“ 89 Б

GIN GIN MULE – The Gin House

Лондон драй джинът разцъфва в комбинация с ароматите на Thomas Henry Botanical Tonic и се превръща в истинска симфония. Миксът от джин, ликьор от бъз, прясно изцедени ябълка и лимон, гарнирани с краставица, мента и чипс от джинджифил, накланя шапка към класически Mule, но предлага наслада, която всеки би одобрил.

ул. „Славянска“ 36

THOMAS IN GREECE – Kitchen 59 Rooftop Bar

Екзотиката на Thomas Henry Mystic Mango тук е съчетана с богатствата на съседна Гърция за едно истински лятно преживяване. Мастиха ликьорът се разлива върху ароматен босилек и свежи лимони, а небцето ни ликува. Сякаш в чашата ти изгрява слънце, което сгрява душата ти и те кара да обърнеш поне още едно от същото. Viva la Mango!

бул. „Цар Борис III“ 59

Виж и летните коктейли на софийските барове!

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *