Този секси, секси мъж: Теодор, като от картинка!

Той е креативен и с очи, които свалят дрехи, а в събота ти го представяме точно така.

0 коментара Сподели:

Мартин Митков, Станислав Савов, Марица Колчева, София Хусейн

Не познаваме момиче, което да не иска да бъде муза. Музите, дами и господа, са от онази порода специални жени, които нежно и с мъркане навлизат в света на музиканти, художници, писатели, поети и благодарение на които сме слушали, чели и гледали едни от най-добрите неща в изкуството въобще. И поради тази причина точно тази събота ние умираме да сме музи на един господин, който ни впечатли първо с рисунките си, а после и с всичко останало. Той е висок точно 183 лева (по неговите думи), с очи в цвят кафяво-зелено щастие, а уменията му на илюстратор може да видиш, както в един от любимите му проекти за Converse, така и по телата на множество красиви дами, разхождащи се с колекцията на нашите приятели от KNAPP, за които той любезно порисува. От нея, разбира се, има един приятен цял бански, върху който различаваме почти изцяло нашето момче, а да „носиш него“ под жаркото слънце си е горещо изживяване по всички параграфи. Той е Теодор Лозанов – илюстратор, бохем, пътешественик и наш любимец, а тази събота ти го представяме с изключително удоволствие.

Роден във Велико Търново, израснал в Стара Загора, Варна и сега, както казва – „нещо-си-аснал в София“, нашият герой е посетен от страстта към рисуването съвсем естествено. Като дете Теодор прави три грандиозни „арт инсталации и един пърформънс“, разбирай наистина ГОЛЕМИ бели, като наводняване на градината на баба му (докато тя сладко си спинка обедната дрямка) и т.н. Освен това как се смесват цветовете, Тео се е научил съвсем сам – качвал се на покрива на блока и от там хвърлял кутии с блажна боя в различни цветове, които кутии е свил преди това небрежно от съседите. След цялото това хулиганство бъдещият художник се прехвърля директно в образованието, като там нещата са поред – мода, графичен дизайн и паралелно с него педагогика. За последното вече искрено съжаляваме, че г-н Лозанов не ни е преподавал в някоя по-приятна и частна дисциплина, но за сметка на това можем да научим от него трите най-важни неща за всеки художник – да има сърце, да се познава добре и да бъде неспокоен. Когато го питаме пък какво намира за най-секси у една дама,

Тео е категоричен, че най-красивото във всички хора са очите, душата и поведението, а за дамите добавя – усмивката и косата.

В момента момчето, което разтуптява сърцето, работи в музикална компания и споделя, че определено му е интересно. За бъдещето казва, че ще бъде топло и супер. Иска любов и пари и да бъде малко по-спокоен. Представя си още – слънце, море и много работа. Ние пък за разлика от него си пожелаваме бъдещето доста по-конкретно – голяма бяла стая, същото по големина бяло легло, Тео, скицник и моливи. За „високо“ изкуство мислим, че това е напълно достатъчно.

А ако си в messy hair настроение, виж красивите господа и техните секси прически от миналата седмица

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *