Инстаграм мания: Dog edition

Намерихме още един начин да разведряваме посещенията си в социалните мрежи

0 коментара Сподели:

Тук можеш да намериш решение за сивите дни. Инстаграм събира кучешки стопани от цял свят, а техните сладки постове ни носят приятни емоции всеки ден. Разгледай селекцията с профили и ти обещаваме, че ще се усмихнеш поне няколко пъти.

@minapple

Малкото Шиба Ину, което прекарва голяма част от времето си в леглото, определено ни е фаворит. Можеш да следиш съветите за красота, които редовно споделя, както и всичките селфита, всяко ново от които все по-сладко.

@maymothedog

Бигълът Маймо и приятелите са винаги в различни костюми. Споделят лудите си изпълнения и не пропускат да отразят всяка нова рецепта, с която Майло експериментира.

@poochofnyc

Може би най-стилният представител на породата пудели. Не се учудвай, ако често го виждаш с модна прическа, очила, абсолютна ретро визия. Снимките му са абсолютно очарователни и със сигурност печели сърцата ни с оригиналността им.

@pupflix

Профилът, който среща любимите кучета и Netflix. Любимите породи се превъплъщават в познатите лентови сцени. Няма как да не намерим нещо за себе си и често споделяме колажите с приятели.

@harlowandsage

Цялото кучешко семейство, което стои зад този профил, споделя ежедневните си приключения. Нивата на сладост достигат пика си с техните моменти, а дори и да нямаме куче у дома, започваме тайничко да мечтаем за компанията на поне едно.

Още креативни идеи, с които да разнообразиш както дома, така и своя Инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *