Духът от бутилката говори на български

0 коментара Сподели:
gin

Лятото е време за освежаващи напитки, слънчеви лъчи, отразяващи се в чашите, приключения. Тръгваме на обиколка из пазителите на ключа към тайната градина. Търсим българските производители, които дестилират прозрачни напитки, с които да си партнираме. Доверяваме се на хората, които знаят кои билки ще донесат дъхавия аромат на щастието. Това лято открихме два нови бранда, с които Духът от бутилката проговаря на български. По добро стечение на обстоятелствата, те са и възможно най-летните от летните питиета и са произведени с майсторлъка, произхождащ от доброто внимание и отношение към детайлите.

Говорим ти за Zeppelin Premium Craft Gin – джин, пълен с емоции, вкус, лято и rock ‘n’ roll, и „Имане“ – премиум мастиката, създадена по стара, тайна рецепта.

Още за двата бранда, които да сервираш за всички хубави поводи това лято, чети надолу:

Zeppelin Premium Craft Gin

Роди се звезда! Това ни споделят създателите на Zeppelin Premium Craft Gin, които вдъхновени от Rock‘n‘Roll ерата на свободата миксират българска роза Дамасцена, цитрусови плодове, 13 дъхави билки от плодородните български полета, сред които мурсалски чай, салвия и мъничко магия, за да сътворят това съвършенство.

Балансиран, фин и деликатен като рок песен, Zeppelin Premium Craft Gin ни вдъхновява за велики дела всеки ден.

Имане – богатство във всяка глътка

Премиум мастика „Имане“ е нашето лятно откритие, което не само препоръчваме, но и гарантираме, че още при първата глътка рецепторите ти ще изпитат изцяло ново удоволствие. Съчетаваща в себе си внимателно подбрани български билки, уханен пчелен мед, неповторим аромат и вкус, „Имане“ е разработена по стара тайна рецепта. Питие като никое друго, тази мастика е символ на традиции, иновативност и дързост

и ни напомня да ценим всеки малък момент.

В основата на „Имане“ стои винен дестилат, който прави вкуса мек и ефирен, а медът, анасонът и ароматните планински треви издигат изживяването на следващо ниво. Създадена от най-добрите мастър блендери в България, мастика „Имане“ е питие за ценители и откриватели, а ние вече сме сигурни, че лятото не може без нея. Богатство във всяка глътка и удоволствие като никое друго!

13 начина да убиеш скуката в София през август

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *