After Work Social Club: Парти в духа на 20-те… 1920-те

Мястото е Tobacco Garden Bar, датата 18 август, началото – в 18:30, а партито е на макс

0 коментара Сподели:
After Work GHS

В едно специално и изключително вълнуващо издание на After Work Social Club връщаме лентата 100 години назад – Go Guide ни пренася в една от най-щурите епохи в историята: 1920-те, още познати като Roarin’ 20’s. Едни години на партита и ексцесии, със звезди като Коко Шанел, Ал Капоне и Салвадор Дали, най-добре увековечени от Франсис Скот Фицджералд в The Great Gatsby.

Мястото за това пътешествие във времето също е тематично – задният двор на Двореца и любимото на всички Tobacco Garden Bar. Каква по-подходяща локация?

Там още се носи духът на истинските партита от онази бляскава епоха!

Сега, през 20-те на XXI век, отново ще се развихри феерия от перли, ресни и пера, всичко това под бурните звуци на Richie зад саксофона и DJ PACI зад диджейския пулт. Суинг и джаз ще се леят на воля, също като морето от коктейли!

И като стана дума за напитки, традицията е спазена и отново има тематично питие на вечерта. Този път това е специална селекция от коктейли с Hendrick’s Gin, които странно как разхлаждат гостите, докато нажежават атмосферата. За допълнителни силни емоции във вид на много изненади се е погрижил генералният спонсор на събитието PokerStars.

PokerStars е международна продуктова компания, която предлага кариера в различни професионални сфери, сред които тази на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Компанията развива iGaming продукти в три направления – покер, казино и спорт. Посетете кариерната им страница и разгледайте възможностите за работа.

After Work tobacco

Няма да липсва и специално местенце за снимки от Fashion Days, издържано в духа на епохата. Така ще можеш да запечаташ мига, да си го рамкираш, да го сложиш на секцията у вас и да цъкаш с език:

Ей, какви партита имаше едно време!

Звучи като луда двайсетарска вечер, която няма как да изпуснеш, нали така? В сряда след работа посоката е една – Go Guide After Work Social Club!

Виж още: Белите вина, които пазят лятото в стъклените си бутилки
Пусни се в Tik Tok с нас.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *