Бирария Club 1857 – история и баварски дух в центъра на София

Happy Hour за душата

0 коментара Сподели:

Времето, в което можем да се наслаждаваме на любимите си градини и заведения, най-накрая е тук. Слънцето, цветовете и природата ни подтикват да хванем любимите другари и да се отпуснем лежерно със студена бира в ръка.

Разхождайки се из историческия център на града, едно място се откроява сред заобикалящите го сгради и това е Бирария Club 1857.

Намира се там, където преди години е била пивоварната на братя Прошек, и може би затова пивото тук е с още по-омайващ вкус.

Или това, или е от специално селектираната Forst, която можеш да откриеш само тук.

За всеки има по нещо! Ако си почитател на по-лека нефилтрирана , в менюто заложи на жива бира Forst Felsenkeller. Ако пък търсиш нещо плътно, ароматно и по-различно, ти препоръчваме Forst Heller Bock – силно изразен вкус, балансиран между малц и хмел с фин плодов завършек.  Напитките вървят с разнообразие от баварски специалитети – вурстове, джолани, както и звездите от кухнята.

Специалитетът на Бирария Club 1857 е супа от телешко шкембе и свински крачета, която се сервира в комбинация с бира VIP Pils. Нестандартният, но изключително вълнуващ десерт Birramisu се приготвя с тъмна бира Sixtus с топли нотки на пикантен карамел, а само мисълта за него ни пренася в градския оазис отново и отново.

Ако си футболен фен, със сигурност чакаш Европейското

с нетърпението на малко дете преди лятната ваканция. Защо не се отбиеш на „Сан Стефано“ 22 с компанията? Ще те посрещнат с големи екрани и страхотна атмосфера. В Бирария Club 1857 можеш да организираш и следващия си семинар, рожден ден или корпоративно събитие.

Не на последно място ти подшушваме, че екипът им се опитва да направи делниците по-поносими с Happy Hour оферта! Между 15 и 18 часа третата бира идва до масата ти безплатно! Какво чакаш, резервирай маса и потегляй към мястото, на което да се радваш на безвремието.

Ако искаш да прекараш един дъждовен следобед в Ню Йорк…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *