Градски утопии – мрежа от вълшебни преживявания

0 коментара Сподели:

"Градски утопии – мрежа от вълшебни преживявания" е нов вид интерактивен пърформанс, създаден по методите на сетивния театър и сетивните градски пътувания, който представя образ на една поетична, тайнствена и сюрреалистична София.

След спектаклите случващи се на необичайни градски локации (бизнес сградата ВЕРТИГО, водната кула в Лозенец, дълбоките подземия на НДК, България мол, скритата гора в близост до центъра на София, новопостроената ИНТЕРПРЕД Бояна, стари фабрики и други), и след създаването и развиването на сетивните градски пътувания, екипът на „Театър на сетивата София“ излезе в позиция да събере най-ценното от всичко откритото досега и да го надгради до мащаба на целия град.

Моментът настъпи!

Става дума за серия от необикновени, поетични, сюрреалистични, интерактивни преживявания-ЕПИЗОДИ, вдъхновени от методите на сетивния театър-лабиринт и практиката „сетивните градски пътувания“. Говорим буквално за създаването на паралелна реалност, на една вълшебна, приказно сюрреална и очарователно тайнствена София на неочаквани, съкровени срещи и портали, отварящи се към различни измерения на времето – минало, настояще и бъдеще, както и към вероятни, възможни и невъзможни, близки и далечни светове.

Билети можеш да откриеш тук

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *