Go Guide After Work Social Club vol. 5: Сетивно пътуване

Събитие за всички сетива

0 коментара Сподели:

Петото Go Guide After Work Social Club парти мести официално следработните ни занимания на закрито. Но какво ще кажеш, ако освен това преместим възприятията ти напред в бъдещето? Готвим ти изживяване за сетивата, а за свой храм в религията на социалните срещи обявяваме Koncept Space – интригуващото тренди място, където енергията те пренася в съвсем различно разположение на духа.

Цялото събитие ще  бъде подчинено на концепцията да те накараме да почувстваш.

Тук първа роля ще изиграят партньорите ни от „Театър на сетивата“, които ще изградят специален лабиринт с мисия да те отведе до бъдещето – твоето собствено или нашето колективно – сетивата ще ти подскажат. Инсталацията ще бъде наситена с необичайни сетивни провокации – слухови, осезателни, обонятелни, визуални и вкусови. Сам ще влезеш в ролята на артист, за да се впуснеш в неповторимото изживяване за усещанията.

В самото начало, пък от Tenebris – ресторантът на тъмно, ще зарадват вкусовите сетива с welcome тапас, изградени в унисон с основното меню на ресторанта и докосващи всеки вкус. Неслучайно този път си партнираме и с Ballantine’s по отношение на напитките. Вкусното изкушение в чаша ще те очаква на бара, за да задоволи желанието ти за десерт след като ти сервираме усещания.

Както вече знаеш – музиката ни е особено важна, затова този път ще разчитаме на двама диджеи. Подгрява ни dj Pancho, а по традиция по-стара от осезанието – в кулминационните моменти зад пулта застава Ihou.

Не се лутай след работа на 16-и октомври в 18:30 ч., ела да попътуваме заедно в Koncept Space.

А ти виж кои изпълнители ни формираха като поколение.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *