Три пъти за щастие: InGlobo и HiComm Quiz раздвижи мозъчните ни мускули

Триумфираха приятните емоции и знанието

0 коментара Сподели:

Началото на юли ще запомним с едно любимо събитие, а именно най-големия куиз в България, този на InGlobo, печатна и дигитална медия за един по-интелигентен свят, и HiComm Magazine, технологична лайфстайл медия в България.

На 7 юли Кино Кабана приюти всички всезнайковци, които заедно със своите отбори се състезаваха в 5 категории – наука, технологии, истории и личности, пътешествия, изкуство. Всеки трябваше да отговори на 20 въпроса за три минути във всяка категория.

Надпреварата, както и предишните пъти беше оцветена от борба за секунди и много веселие.

Ако следиш нас или някоя от другите две медии, със сигурност ти е попаднал материал за събитието, което съчета приповдигната атмосфера, приятелска надпревара и надуване на интелектуални мускули.

Събитието надмина предишната масирана битка на мозъци, като ще остане в историята с много награди, забавление, приповдигната атмосфера и смях, който огласи Кино Кабана.

Първите три отбора бяха:

1-ва награда – Отбор Джинджифил
2-ра награда – Отбор Куиз Суарес
3-та награда – Отбор Литва

 Те получиха страхотни награди За победителите, дали най-много верни отговори, ще има супер яки награди – пътешествия, парасейлинг и други от партньорите Jack DanielsFinlandiaGift Come TrueMINI БългарияФантасмагория и Samsung България.

След като и това издание беше повече от успешно, не ни остава много, освен да чакаме с нетърпение следващия InGlobo и HiComm Speed Quiz.

Тук поглеждаме към голямото синьо и 5 емблематични български филма, снимани там

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *