Софийски вечери, рибарски мрежи

В мрежата на... още един моден тренд

0 коментара Сподели:

С 50-арски полъх и с много самочувствие, идващо от улиците на Лондон, точно по това време на годината, когато всички погледи все още са вперени в случващото се около London Fashion Week, се роди една чисто нова звезда.

Този път не става въпрос за дреха, а за един аксесоар, който щяхме да наречем пазарска торба при всеки друг случай, освен ако не го бяхме видели в ръцете на редица модни редактори и влиятелни блогъри. В този ред на мисли ще кажем, че това е новата "it" чанта и оттук нататък трябва да сме нащрек за изявите ѝ, които предвещаваме да бъдат много.

 
 

Моделът на култовия LA бранд STAUD, който повече прилича на саксия, сложена в мрежа, проектиран от Сара Стаджингенер, получи честта да бъде в ръцете на Алекса Чънг и Леандра Медина. С подобен етикет по принцип евтиният, но много шик антидот на луксозната чанта всъщност се оказа не толкова евтин и цената му надхвърли 300 долара за брой.

 
 
 

Най-обикновената мрежеста торба обаче, която по-скоро трябва да е по джоба на руските бабушки и френските рибари, може да бъде намерена и в сайтове като Аmazon за не повече от 10 – 15 долара и с все същия успех на новоизгряваща модна звезда. 

Който и от вариантите ѝ да избереш обаче, трябва да знаеш, че това е чанта, която носи небрежност в стила и наистина е доста любопитен момент във външния вид на всеки. Освен това е много инстаграмабъл, родена е да покаже най-красивите ти вещи и буквално може да носи целия ти дневен улов от сутрин до вечер.

Ето и нещо модно от света на свободно летящите крачоли.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *