8 забавни идеи, ако Коледа беше през юли

Как да направим лятна версия на любимия празник

0 коментара Сподели:

Как може Коледа да стане още по-хубава? Като я пренесем през юли! Нека посрещнем лятна версия на най-любимия празник за малки и големи – какво ни спира? „Коледа през юли“ вече е неофициален ивент в по-голямата част от света, време е да наваксаме. Плюс това заслужаваме да се поглезим малко след цялата тази изолация. Следва кратък наръчник как да посрещнеш Коледа по средата на годината. Ако пък искаш всичко необходимо накуп, най-лесно е с кампанията на eMAG, предлагаща изобилие от привлекателни намаления, за да усетиш духа на празника. Без значение дали за теб това значи шейкър за коктейли и фризер за полярен лед или маркови сандали и танци на плажа – гарантирано го има в най-големия онлайн магазин у нас!

Ето 8 неща, които биха направили една Коледа през юли страхотна:

Снежанка и джуджетата ще бъдат по бански

Защо не? Коледа през юли в идеалния случай се провежда на плажа, така че дрескодът е като за Ибиса хаус видео. Също така в този имагинерен сценарий, всички участници са суперготини, пълни десетки, джуджетата са метър и 96 високи, а Санта има плочки и всички му викат „Дядо“ като ироничен прякор. Така де, като ще е парти, да е парти!

Шейната ще е водно колело

Значи шейната сама по себе си е своеобразен кабриолет, така че промяната там няма да е огромна – може да се сложат малко гирлянди и няколко камбанки, ей така, за разкош. Просто елените получават почивен ден и вместо това: пляс-пляс педалите и тонове забавление. Даже песничката се връзва (с мелодията на Jingle Bells) –

порейки вълните/ на водно колело/ по море летим/ и се веселим!

Празнуваме със специален коледен коктейл

Истинската Коледа може да си има греяното вино, празникът в средата на година най-добре се посреща с висока чаша, декорирана със сламка от паста и цитрусови плодове. Поне има изобилие на червено-бели коктейли – Strawberry Sour, Cranberry Kir Royale, Shuggie, Watermelon Strawberry Sangria, Rum Punch, Cranberry Mojito… Списъкът е безкраен!

Коледните чорапи стават коледни сандали

Една американска традиция, която така и не успя да намери почва у нас, без съмнение са коледните чорапи. Това е вечната разлика между българската и филмовата Коледа – там подаръците идват в чорапи, у нас подаръците са чорапи. Лятното коледно издание съвсем резонно ще включва празнични джапанки, с борови клончета и звънчета, запалени в посока на съответната дестинация за почивка.

Заменяме целия сняг с лед

Много важен детайл от цялостната коледна стилистика е естетиката, издържана в снежнобяло. Много лесно е снегът да бъде заменен с лед.

Кубчета разхладителна магия, които весело подрънкват в чашките на всички празнуващи.

Общо взето, положението е „над смълчаните полета дрънкат чашки и ледчета“. Зън-зън-зън – страшен е купон навън!

Jingle Bells получава клубен ремикс

Задължителният хит на ивента Коледа през юни трябва да е Jingle Bells в клубен микс. Даже не е един, цял албум с преработки, за да има по една версия за всеки вкус: радиоедит на Calvin Harris, бенгър на DJ Snake, малко кривина от Skrillex, трансче от Armin Van Buuren и една преработка на David Guetta, ей така, ту хев. Като за България може да има и една специална версия на Dubioza Kolektiv или S.A.R.S., а още по-хубаво – съвместна песен на двете банди, най-любими на нацията.

Така и така мечтаем, нека фантазията е пълна!

Вместо баница – шотчета с късмети

По принцип баницата с късмети е новогодишна традиция, но много семейства я използват като част от коледната трапеза. В лятното си превъплъщение късметчетата могат да бъдат сложени под шот чашките, вместо скрити между пластове тестени кори. Също пожеланията за здpaвe, ĸъcмeт, любoв и пapи могат да бъдат по-фриволни и конкретни, с насоченост към парти, флиртове и силни летни емоции. За традиционалистите – може да се направи версия с пара в питата. За целта се използват тъмни шотове, като в една от чашките се поставя монета от 2 лева и все пак се подхожда с умерен ентусиазъм при пиенето.

Кампанията "Коледа през юли" на eMAG

Освен че предлагат сензационни отстъпки за лятната Коледа на хиляди продукти в различни категории в периода между 13 до 16 юли на платформата, добрите хора от eMAG са се погрижили даже да има игра с награди 20 ваучера, всеки от по 99 лв.

За целта само трябва да минеш през специалния eMAG тематичния кът в Сердика Център, ниво 0.

Снимаш се, тагваш @emag.bg_official, пускаш в Instagram и готово – вече си в играта. Звучи страхотно и определено е така!

Ресторантите с летни градини, в които пускаме корени

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *