Blondes to Crush on: Теодора Кулева

Тя завърта обръчи, глави и представи

0 коментара Сподели:

Тя е момичето с руси коси, което можеш да срещнеш това лято на морето. Носи заряда на топлите пясъци и те отвява с талант като лятна буря. Завърта светове около себе си, а единственото, което виждаш, е следата от обръча, който като в орбита насочва мисли и идеи към едно по-красиво съществуване.

Тя е Теодора Кулева, а ние те водим на среща с нея.

Срещаме се близо до Варвара, на път за някой фестивал или в компанията на хората, които чувстваме най-близки.

В багажа за това интервю слагаме и Violet Crush – серията лилави продукти за руса коса от John Frieda. С виолетовите и сини пигменти в съдържанието си шампоанът заличава жълтите и оранжеви нюанси за по-студен и ярък рус цвят. Интензивният шампоан трансформира дори най-упоритите и неприятни нюанси на русото без пероксид и амоняк, а балсамът от серията Violet Crush възстановява, хидратира и подхранва русата коса за по-свеж вид между посещенията във фризьорския салон. Безопасен за употреба от естествени блондинки и боядисани/изсветлявани коси.

Дразниш ли се, когато първоначалната асоциация на хората за теб е „внучката на Тодор Колев“?

Да, определено се дразня, защото това не ме определя и не е моя заслуга. Обичах дядо си, но аз съм отделна личност и този етикет е малко ненужен.

В един фантастичен свят, в който живеят от феи до дракони, какъв герой би искала да бъдеш?

Русалка. Просто ми харесва как изглеждат (смее се).

Как стана така, че обръчите завъртяха главата ти?

Обръчите се оказаха голяма краста и наистина са ми завъртели главата.

Предполагам, че всичко започва още от детството, защото между 5 и 13-годишна тренирах художествена гимнастика, с което съм положила добра основа. След това, докато бях в Лондон, започнах да въртя обръч за кеф, което прерасна в професия, защото се свързах с циркови артисти и организатори на ивенти, инвестирах в професионални и LED обръчи и така и до днес си тренирам всеки ден.

В България също има работа, в момента работя с „Нов цирк“, които са невероятни и отвориха страната ни към съвременното цирково изкуство и продукцията на такъв тип пърформънс и у нас.

Какво друго може да те впечатли и да те накара да се вълнуваш напоследък?

Напоследък, в този луд свят, се вълнувам от това, че имаме малко свобода да живеем. Според мен тя ще е временна, затова сцената във всяка форма много ме вълнува. Но нещото, което най-много ме радва, е дъщеря ми, която расте бързо и е най- невероятното преживяване, което съм имала, просто я обожавам!

Кой е първият човек, на когото се обаждаш/пишеш, когато имаш важна новина?

Майка ми е винаги първият човек, с нея сме много близки.

Има ли място, което наричаш свое, и кое е то?

Моето място е село Варвара на морето. Там имаме семейна къща, в която прекарвам почти цяло лято. Нямам търпение да отида след няколко дни! Тази година и участията ми са по морето, което е доста удобно в случая. Варвара е магическо място…

Ако утрото се познава по вечерта, по какво се познава лятото, което предстои?

Това лято ще е лудо и всички ще купонясват в България като за последно, защото според мен отново ще ни заключат. Лятото ще е интензивно и това вече се усеща. Казвам в България, защото светът е в сложна ситуация. Според мен цялата година ще е година на промени….

Каква музика слушаш, когато се приготвяш за пътуване?

За пътуване обичам дийп хаус или рага. Иначе съм фен на почти всякаква електронна музика, фънк и джаз.

Ако отворим гардероба ти, какъв е цветът, който ще открием, че преобладава?

Черно и животински принтове.

Как поддържаш връзката с косата си толкова… руса? 

Русото е моят цвят и винаги е било.

Естественият цвят на косата ми е тъмнорус, но аз я искам светла, което постигам с кичури, които на всеки няколко месеца попълвам към корена. Това позволява корените ми да не са натрапчиви и да ги попълвам на по-голям интервал от време. Като цвят определено съм открила моето.

Тук поглеждаме към голямото синьо и 5 емблематични български филма, снимани там

Пусни се в TikTok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *