Морето – най-големият тест за една връзка

Искаш да знаеш дали той ти е Човекът с главно Ч? Отидете на море!

0 коментара Сподели:

Ако оцелеете през първото си съвместно море, честито – вече сте на следващо ниво! Почивката заедно е ултимативното изпитание за една връзка. Не само защото ще прекарате изключително много време заедно, а понеже ще се изправите пред редица неочаквани ситуации. Това е тестът, който ще покаже дали сте създадени един за друг. Много хора отлагат първото голямо съвместно пътуване, някои даже често го запазват за медения месец. Според мен тази тактика не е правилната система – още докато сте млади гаджета, трябва да направите едно истинско море, за да видите има ли смисъл изобщо да си губите времето с тази връзка.

Ето защо трябва да се направи морският тест на вашата връзка:

Когато пътуваш с гаджето си, неминуемо изникват въпроси, при това те не са никак маловажни. Започваш да се чудиш дали партньорът ти иска същото от живота? Дали би приел твоите избори, или на всяка цена ще се бори да наложи своите? Дали ще понесе стоически закъсненията и задръстванията, които не зависят от вас, или ще се тръшка като малко дете? Кое ще пести – пари или забавления? Отговорите на всички тези питания ще изникнат от само себе си, някъде през перипетиите по първото ви съвместно моренце.

Най-важното – ще видите лошите си страни, преди да е станало прекалено късно

Когато сте по цял ден заедно, за добро или за лошо, не можете да си скриете, нека ги наречем деликатно, особеностите на характера. Също така пътуването изважда хората от комфортната им зона и като цяло разни стрес фактори ги превръщат в най-лошата възможна версия на тях самите. Всеки луд с номера си, но някои са с цяла програма и колкото по-рано се сблъскаш с филмовия афиш на човека до теб, толкова по-добре. Повярвайте ми, говори личност с доста сериозен опит. Ако не можеш да му изтърпиш глупостите на едно море, абсурд да ги толерираш цял живот.

Следете за реакциите – там е ключът към палатката

Повечето пъти нещо ще се обърка на почивката, то си е закон на Вселената.

Така да се каже – неизбежно е. Без значение дали ще се забиете в грешното заведение, ще останете без резервация, ще ви се счупи колата – сценариите са от тук до небето. Има случаи на загубени вещи, забравени планове, паднали резервации, изобщо всички беди накуп. То само да направиш едно кръгче около Созопол в търсене на място за паркиране стига за тест на връзката. Ако човекът до теб се пали за щяло и нещяло, вместо да ти е така търсената опора – трябва сериозно да се замислиш дали искаш това да е човекът до теб.

Работата в екип е най-важното нещо

Ако не можете да си поделите задачите, необходими да бъдат изпълнени за лесно и безаварийно протичане на една ваканция, трябва сериозно да подложите на преоценка всички бъдещи творчески планове на вашия дует. Да не можете да намерите така необходимия за сработване унисон е знак, че може би нещата не вървят чак толкова гладко, колкото сте си го представяли в родния град. Съвместната работа изисква не само да си поделите отговорностите, но и да проявявате търпение и разбиране към другия, особено в трудни, напрегнати моменти. Някой ден просто на някого не му е ден. Както казват в Испания, „днес ме носиш на конче, утре те нося аз“, така е в живота.

Лично пространство, доверие и прочие сложни ситуации

Всеки има нужда от време за себе си, а също и от моменти, в които просто да се спазва дистанция.

Така са устроени хората. Също ако някой прекалено много си крие телефона и шикалкави през цялото време с настървение на шпионин от старите филми, хммм, може би нещо не е съвсем както си го мислите. Опитът е показал, че ако някой крие нещо, тайната никога не е добра. Нищо чудно да изплува я любовница, я цяло друго семейство или пък сапунката да е даже още по-страшна. Ваканциите също са добър момент да стане ясно точно колко се ревнувате един друг и дали е в границите на нормалното, или ще се водят любовни войни и прочие конфликти.

Разговори или разправии – кое е вашето общуване

Имам хора, които са по-експресивни в изразните средства. Които ръкомахат на воля, изразяват мненията си с много силни емоции и безкрайна енергия. Често в подобен вид общуване не можеш да направиш разлика между любовта и омразата. Ние му викаме италианско семейство, италианците сигурно го наричат просто „семейство“. Важното обаче е не как изглежда общуването отвън, а как се усеща отвътре. В случай че разговорите не са на нивото, на което искате да са – това е сигнал за нещо по-голямо и това откритие не е от най-приятните. От съществено значение обаче е да разбереш нещо лошо навреме, преди да си пропилееш години от живота в някоя загубена кауза.

Компромисите правят връзката

Без значение дали става дума за елементарните избори в живота или за огромни житейски решения, компромисите и склонността да ги правиш показват колко шансове имат или съответно нямат дадените отношения. Ако единият винаги отстъпва, това не е добра тактика в далечен план – рано или късно на другия просто ще му писне. Златното правило е да се срещате по средата, а ако човек 1 отстъпи за едно, човекът 2 да го компенсира с толеранс за нещо друго. Така всички ще са доволни и ще живеят щастливо за вечни времена.

Но след всичко казано дотук истината е една: докато не сте висели заедно с часове, докато не сте търсили къде да отседнете с риск да спите в колата и докато не сте се превивали от болки в стомаха дружно след сядане в грешния ресторант, дотогава все още не знаете всичко един за друг. Затова се ходи на море, за да си проведете правилното изпитание.

Тук събрахме цели 10 важни съвета, ако това лято си решил да ходиш на фестивал

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *