Сериали на седмицата: анимационни супергерои, убийствени обрати и осемдесетарски дизайн

Кои са новите яки сериали, заслужаващи нашето внимание

0 коментара Сподели:

Премиерните заглавия по стрийминг платформите не разочароват за пореден път. Сред новите предложения блестят испанският телевизионен трилър The Innocent, ироничната анимация за възрастни Invincible и историята на един от най-великите американски дизайнери на всички времена Рой Халстън Фроуик.

The Innocent

Всички фенки на Три метра над небето ще оценят по достойнство новия испански суперсериал The Innocent, защото Марио Касас (Ачи) играе главната роля. Тук той отново е лошо момче, което обаче се опитва да се реаблитира в обществото, след като е изкупил грехове за неволно убийство 9 години по-рано. Плановете му да живее спокойно с любовта на живота си са разбити на пух и прах със серия от мистериозни събития, които ескалират в напрегната кримка.

Испанците знаят как да правят подобни сериали,

в това сме се убедили неколкократно.

Invincible

Филмите за супергерои са една чудесна тема, която е златна мина за ирония. Поредното допълнение по темата е анимацията за възрастни Invincible, която следи перипетиите в живота на Марк Грейсън, нормален 17-годишен младеж, който се различава от останалите тийнейджъри само по едно – баща му е Омни-мен: най-силният човек на света, който освен това е свръхбърз и на практика неуязвим. За най-голяма изненада на Марк той също рязко започва да развива суперсили и с нежелание влиза в полезрението на родителското тяло.

Всичко това поднесено с тонове шеги, като забавлението е гарантирано.

Halston

Колкото и сериала да направят за 80-те, всичките ще ги гледаме, това е повече от ясно. Новият поглед върху най-бляскавата епоха в историята минава през биографията на американския супердизайнер

Рой Халстън Фроуик, едно от най-големите имена на тази ера,

изградил империя и превърнал името си в легенда, а после потънал в забрава след серия от шумни скандали. В главната роля е Юън Макгрегър, а всичкият лукс и слава в сериала ще зарадват естетите по един особено елегантен начин.

Гласувай в шестите Go Fodo&Drink Awards!

Пусни се в TikTok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *