5-те най-задавани въпроса напоследък

Какво вече се питаме един друг при първа случайна среща

0 коментара Сподели:

Едно време имахме хиляди теми, когато се видим случайно на улицата, сега си задаваме едни и същи пет въпроса при първата ни случайна среща по улиците след пандемията. Не става дума за лично отношение, просто никаква друга информация във Вселената няма значение.

Ето кои са най-важните въпроси на света в момента:

Ваксинира ли се?

Този въпрос се задава отдалече и спрямо отговора се напасва съответния салют – прегръдка след втора игла, юмруче за първа, лакът за „Още не“ и ритане с краче, отдалече, за разните там тутковци, мислители и антиваксъри.

С коя?

Резонното продължение на въпроса за ваксините, последван от десетминутно детайлно описание на всички преживени странични ефекти, чувства и емоции на лирическия герой. Крайният извод, който се налага за видовете ваксини, е – всички са се тая, брат.

Важното е да се ваксинираш.

Кара ли го иначе?

Тук следва поредната сърцераздирателна история, в която се връщаме назад в мрачните дебри на ковида. Интересно е как си личи дали човекът е оптимист и песимист, според оценката на събитията. Има разнопосочни мнения като „доста тежко го изкарах – три дни треска, мани“ и „леко беше – две седмици в болница само“.

Гласува ли?

Внимание – това е подвеждащ въпрос.

Ако не искаш да влезеш в темата политика, няма правилен отговор. Признаеш ли, че си гласувал – трябва да кажеш и за кого. Тук не сме като в разните смотани западни държави – тук всичко трябва да се знае. Ако обявиш, че не си гласувал пък, леле – ще стане страшно. Така че, ако те питат и не искаш да говориш по темата – престори се, че ти звъни телефона и бягай надалече.

Нещо лятото?

Ако научихме един урок през миналата година, той е, че плановете на простосмъртните карат боговете да се смеят с глас.

Ако не те е страх, да не ти пука – смело разказвай своите летни въжделения. Мъдрите хора обаче казват: „Чакай да видим“, и тайно стискат палци, ей така, за всеки случай. Против уроки.

Икари 2021: триумф на театъра

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *