Този секси, секси мъж: Честит март по френски!

Той е шампион по плуване, треньор, модел и френска мечта, която е идеална март да ни върви по вода

0 коментара Сподели:

Смятаме за напълно удачно най-женският месец в календара да се отбележи подобаващо. И понеже често „ни се карат“, че фантазиите за съботните ни герои са твърде „мокри“, този път не мислим да се извиняваме, защото съвсем буквално нашето момче е мокро от главата до петите и също толкова прекрасно. Бек е плувец с множество титли, включително Finswimming World Champion, треньор по плуване, модел и mental coach на студенти и спортисти. 

Нашият човек е чисто френско чудо и го смятаме напълно достоен да оглави личните ни класации като официален Мистър Март за тази година. На 14-годишна възраст превърта играта, като побеждава едни от най-добрите плувци на 50 и 100 метра гръб и печели 17 медала в редица първенства, а след това е избран във френския младежки плувен отбор.

     

Следват световните младежки и европейски първенства, където е финалист на 200 метра гръб.

След време той открива и дисциплината Finswimming или плуване с плавници и шнорхел, която позволява развиване на много по-висока скорост във водата и буквално се влюбва. Преди това влюбване обаче модната индустрия не остава сляпа за тези синьо-зелени очи, тъмна коса и забележителен ръст. Добавяме и сладкото разстояние между зъбите, което ако не френски чар, не знаем как иначе да наречем. Въпреки че започва да снима за марки като L'Oréal Paris, Thierry Mugler и Lee Cooper, той не изоставя страстта си към плуването и пътешествията, за което можеш да се увериш лично ето тук . Също така не спира да помага на малки и големи в плуването, а снимките с джуниър отбора му в социалните мрежи наистина предизвикват въздишка след въздишка. Понастоящем този макарон на френското изящество живее в Париж, обикаля света и споделя, че обожава да се разхожда или да чете в някое малко кафене през дъждовните дни. Когато става въпрос за романтични отношения, е мълчалив, но ние сме сигурни, че не една майка или по-голяма сестра е записала детето или братчето си на плуване при нашия човек по причини, доста по-различни от любовта към спорта.

За финал споделяме, че може да се насладиш ето тук и предупреждаваме, че във видеата има едно, в което той плува… плува и плува. Мислим, че за да ни върви на всички дами месец март като по вода, това напълно стига!

Ето и още един секси мъж.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *