Дневниците на червените обувки

Антидот на скучния стил

0 коментара Сподели:

Нищо не може да те накара да се чувстваш по-добре от чифт изящни обувки. Такива, които дават тон на аутфита, на деня, на настроението ти. Такива, които можеш дълго да гледаш и понякога малко да носиш. Но независимо от удобството им такива субекти винаги имат място в гардероба.

През последните месеци си имаме един отявлен фаворит и той е червен на цвят. Ярък момент в ежедневния ни външен вид.

Носим червените си обувки като антидот на заобикалящите ни монохромни нюанси и с тях правим всички останали цветове да изглеждат… като девствени.

Червените обувки са най-добрият приятел на синия деним. Характерът им се обостря в съчетание с цветове като зелено, нюд, та дори и лилаво. И въпреки на пръв поглед шокиращите комбинации те са смело доказателство за това, че модата е направена, за да ни бъде интересна. За да ни провокира. За да обърква представите ни за това, какво трябва или не. За да ни дава смелостта да вярваме, че всичко е възможно.

Не само при обувките, а и по принцип червеното е цвят, който се открои като водеща тенденция през изминалия сезон, но ще задържим присъствието му още малко в ежедневието си, за да импровизираме с възможностите му, както са направили момичетата по-надолу…

Ето и още един моден тренд.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *