5 събития в София след работно време

Представяме ти нашата селекция как точно да прекараш супер в любимата ни столица след 18 часа.

0 коментара Сподели:

Пролетта чука на вратата, а вечерите стават все по-светли и топли, което ни кара да ги оползотворяваме до максимален предел. Ето защо с остър нюх и настроение за много весело ти предлагаме нашата седмична селекция на вечерни събития, от които няма да ти се тръгва. След шест София става особено гостоприемна, така че възползвай се!

120 лица / 120 BILLS

Изложбата на Хубен Черкелов е свръхпроект, създаван в продължение на две години, и представлява комплект от десетки платна, който засега е без аналог в съвременното изкуство у нас и в българско изобразително изкуство като цяло. Хубен Черкелов превежда на езика на концептуалното изобразително изкуство връзката между политиката, финансите и историческата памет, а последният път, когато изложбата е била показвана, е преди година в Лонг Айлънд Сити, Ню Йорк, САЩ.

Кога: 13 – 14 март, 18:30 ч.
Къде: Националния археологически музей
Вход: свободен

Botanical Bazaar #2 | Aloe

Събитията в Cactus Lab по принцип са ни любими, а мартенският базар от поредицата Botanical Bazaar ще представи друго наше любимо нещо – едно растение с много лица – алоето. На събитието ще можеш да разбереш за произхода, видовете и отглеждането на това магическо цвете, както и да се сдобиеш с различни големини и подвидове на алое. Бонусът е, че дори може да пресадиш на място избраното от теб растение в конкретна кашпа, да го аранжираш и да го отнесеш със себе си, като към това получаваш и наръчник за отглеждане на новия ти зелен домашен любимец.

Кога: 14 март, от 17:00 до 20:00 ч.
Къде: в Cactus Lab
Вход: свободен

Откриване на Design Lab., лаборатория за архитекти и дизайнери

Design Lab. е чисто ново, модерно споделено пространство, в което професионалисти – архитекти и дизайнери, могат да работят, да общуват, да се развиват в своята творческа среда и да обменят идеи. Освен функционално пространство с всичко необходимо Design Lab. има обособени няколко зони за срещи с партньори и клиенти, както и зали за обучение и събития. Резидентите ще могат да работят по съвместни проекти, конкурси и да стават част от арт събития. Бъдещите по-амбициозни проекти на Design Lab. включват обединяване на професионалисти около избрани обществени каузи, но какво всъщност са ни подготвили, чакаме да разберем на откриването.

Кога: 15 март, от 19:00 до 22:00 ч.
Къде: в Design Lab.
Вход:свободен

City Stage Acoustic Sessions: Стефан Вълдобрев и Иван Лечев

Първото събитие от серията #CityStageAcousticSessions е със специалното участие на двама наши вечни любимци – Стефан Вълдобрев и Иван Лечев, и съвсем обяснимо билетите за акустичния концерт са ограничени до 220 редовни и 30 VIP билети. Събитието обещава да е от най-музикантските изпълнения, които сме гледали наскоро, а ти побързай, защото местата са наистина кът.

Кога: 16 март, от 22:00 ч. (вратите отварят в 20:00 ч.)
Къде: City Stage
Вход: 20 лв. редовен билет/25 лв. в деня на концерта и на място, ако останат/40 лв. VIP – място в сепаре – билетите са ограничени до 30!

Artone at Bar FlipFlop | 16.01

Във FlipFlop винаги се чувстваме, като у дома си, а щом можем да се повеселим, тогава сме на първа линия. Тук ни привличат и със супер яката атмосфера, така че не пропускай петъка!

Кога: 16 март, от 18:00 до 23:45
Къде: FlipFlop
Вход: свободен

Ето и още едно събитие, в самия край на този месец, за което да се подготиш от сега.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *