Пусни се по течението

Двудневен фестивал открива рафтинг и каяк сезона в Кресненското дефиле

0 коментара Сподели:

Ентусиазирани сме още от момента, в който чухме за втория Outdoor & White Water Fest. С още по-богата спортна и културна програма събитието е отворено за всеки желаещ да опита от адреналина и екстремното усещане, което ражда срещата на планината и реката.

Фестивалът е със свободен достъп и очаква да посрещне над 1200 ентусиасти. Приготвили са ни целодневна програма, включваща разнообразие от спортни активности сред природата.

Рафтинг, велопоход, стена за катерене, летене с парапланер, пейнтбол, игри и курсове за начинаещи, хапване и пийване…

Ако това не ти е достатъчно да започнеш да стягаш палатката, ще ти издадем и още нещо. Приготвили са ни и музика на живо с DJ Vankata The Turntablist и айляците от Faces Bandи, както и прожекции на тематични филми. Възползвай се от момента и се запиши с отстъпка. За най-малките пък ще има състезание по катерене на стената в кемпа, която по традиция се превръща в любима на децата. Надпревара по слаклайн ще се проведе в непосредствена близост до стената за катерене, сред шарената сянка на иглолистните дървета, палатките и цветната хамачена градина на Айляк хамак. А освен всичко останало ще можеш и да полетиш с клуба по парапланеризъм SkyCamp, чиито опитни тандемни пилоти ще издигнат високо във въздуха, за да ти разкрият невиждани гледки над величествения Пирин и отвъд границите на страната, към планините, морето и езерата на Гърция и Македония. 

Ако си любител на природата или се чудиш как да дадеш малко свобода на душата си, тук е мястото.

Можеш да се включиш в актуалните дискусии с уважавани личности от света на екстремните спортове, както и да се запознаеш с местния поминък и обичаи, всичко това сред величествената красота на Кресненското дефиле.

Домакин е Център за приключения и рафтинг кемп Адвенчър Нет, а датите са уикендът на 31 март и 1 април. Уютен палатков лагер, сгушен сред иглолистните дървета и край реката, ще те подслони, за да се потопиш изцяло в планината. Ако все пак предпочиташ удобствата на дома, ще можеш да избереш нощувки в къщи за гости в непосредствена близост в Симитли, Кресна и региона.

Наред с настроението и фестивалния дух Outdoor & White Water Fest популяризира туризма, екстремните спортове, активния отдих и местния поминък и продукция  в района пред една широка аудитория, от която всички ние можем да бъдем част.

Ето как да стигнеш до Център за приключения  и рафтинг кемп Адвенчър Нет: на 120 км от София по магистралата  Е79 за Гърция, непосредствено след втория тунел от Благоевград, отбивката вдясно – GPS: 41.834594,23.15307

Само 10 минути на ден, а толкова значими, че да променят останалите 50 минути от часа, останалите 23 часа от денонощието, останалите 364 дни от годината.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *