Отдай се на копнежите си с I/TEMS

07/NEROLI идва с първите пролетно-летни лъчи, за да ти достави чувство на волност и блаженство

0 коментара Сподели:

Минко Минев

Има неща на света, които свързваме изцяло с усещането за релакс, спокойствие и приятна атмосфера. В този ред на мисли свещите I/TEMS са едно от първите удоволствия, които гравитират из съзнанието ни. Влюбихме се в тяхната дзен философия още от пръв поглед. Ако още не си обзавел кътчето си за релакс с някой от ароматите им, то следващите редове са за теб.
Българският бранд ти предлага селекция ароматни свещи с етерични масла, чиито парфюмни композиции са разработени специално за тях в Грас, Франция.

На 22 март галерия „Структура“ ще бъде любезен домакин на представянето на новия аромат от I/TEMS семейството.

07/NEROLI е вдъхновен от Indulgence или идеята да се отдадеш на нещо, за което силно копнееш.

В дома ти ще разцъфне флорално зелен аромат с цитрусови нотки, носещ в себе си усещането на пролетта и лятото, когато всичко е събудено и изпълнено с живот.

Уханието отразява топлия допир на първите слънчеви лъчи и ти обещаваме, че ще бъдеш зареден с волност и блаженство. За по-големите ценители ще издадем тайните нотки, оформящи есенцията на аромата – от маршмелоу базата с бял мускус се открива сърцето с портокалов цвят и иланг иланг и за финални щрихи нероли, лимон и бергамот.

Ароматът 07/NEROLI е нежна покана да се отдадеш на копнежите си, а етеричното масло от петигрен в него ще се погрижи да бъдеш тонизиран и изпълнен с усещане за свобода. Философията, която вдъхновява ароматите, се илюстрира в приказните произведения на Розалина Буркова, които красят цялата нова втора колекция на свещите. Илюстрациите на 5-те аромата са чисто отражение на въздействието им върху Розалина.

На 22 ще имаш възможността лично да се запознаеш с нея и да си от първите, докоснали се до магията на 07/NEROLI с всичките си сетива. Възползвай се от специалния случай и пренеси малко от света на I/TEMS вкъщи с лимитираната серия принтове на илюстрациите. Можеш да си подариш частичка магия на откриващото събитие, наред с всички свещи от съвместната колаборация.

#itemswelcomespring 

За още магични аромати, надникни тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *