Поликсения Дойчинова, която сърфира между работата и личния живот

Тя е жена, търсеща мястото на женствеността в динамичното ежедневие

0 коментара Сподели:

Те са жени на върха – сърфират по високите позиции на реномирани и доказали се на бизнес картата компании. Знаят отлично, че животът обича смелите. И изнасят успеха на силата на собствените си мускули. Този месец Go Guide се изкачва до корпоративния Монблан, за да ги попита: каква е цената на това да си успешен, как балансират между личния и професионалния живот и кога намират време да бъдат просто жени. 

Поликсения Дойчинова започва работа в Concentrix през юни 2017 и само за три години става Senior TA Manager

(Старши мениджър подбор на персонал). Юрист по професия, Поликсения рязко сменя курса към ЧР ресора преди повече от 15 години. И оттогава е част от динамиката на BPO индустрията. 

Защо избра да станеш мениджър подбор на персонал?

Подборът е изключително предизвикателно занимание. Един жив променящ се ресор, който изисква дълбоко познаване на пазарните тенденции и еволюцията на кандидатите.

Защо се спря на Concentrix? И как минава един твой ден във водещата компания в областта на глобалните бизнес услуги?

Concentrix ме плени с директното, откровено и неподправено общуване.

Всеки ден е различен, като водещото през последната година на пандемия беше да съхраним 350-те работни места, засегнати от ковид кризата. Да ги пренасочим към други проекти и да наемем още хора, поставяйки нови рекорди за екипа!

Как поддържаш добра еквилибристика между професионалния и личния си живот?

Пандемията ни даде възможност да работим от различни дестинации и това е перфектният начин да си с любимите хора на диви и пусти места, съчетавайки работата с прекрасни пейзажи. Водните спортове са култови в моето семейство. От дете карам уиндсърф, а кайтът е страст на дъщеря ми и съпруга ми.

Кои твои качества като жена искаш да развиеш в бъдеще?

Бих искала да доразвия способността си за разгадаване на човешката душевност и възможността да подкрепям хората около мен. Най-интересните ми преживявания са свързани с непознати хора, с които те среща съдбата и получаваш прозрение или пък се оказваш техният крайъгълен камък. Женствеността и интуицията са притъпени от забързаното ни динамично ежедневие, а трябва да имат своето специално място!

На фокус са жените 

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *