Сериали на седмицата: звездна документалка, психо тройка и смях на пистата

Новите сериали в края на февруари

0 коментара Сподели:

В седмица на слънчево време и предстоящ нов старт на живота можем да запълним мъртвото време със силни емоции от екрана. Тази седмица вниманието ни привлякоха: BEHIND HER EYES, един безкрайно  британски психотрилър; THE CREW – класически ситком със сблъсък между полове и поколения, както и шокиращата документална поредица за скандала между Уди Алън и Мия Фароу.

Ето повече инфо за новите сериали през седмицата:

Behind Her Eyes

Бестселър романът на Сара Пинборо със същото име получава своята драматизация във вид на минисериал с автор Стив Лайтфут, досега работил по заглавия като Hannibal, Narcos и The Punisher. Behind Her Eyes следва историята на самотна майка, която се озовава в сложна ситуация, след като започва афера с мъж, който впоследствие се оказва новият ѝ шеф. Сюжетът се заплита допълнително, когато се намесва неговата съпруга и връзката рязко се превръща в любовен триъгълник. И цялото това

издържано в духа на мрачна психарска приказка със съспенс и безкрайно много туистове.

Задължително заглавие за всеки фен на жанра.

The Crew

Покрай абстрактната мода в комедията и всички мокументарита сякаш забравихме колко обичаме класическите стикоми. The Crew е направен по добрата стара формула: комедийна звезда попада в нова, нелепа ситуация. В случая това е Кевин Джеймс, разсмивал ни със сериала The King of Queens и филмите I Now Pronounce You Chuck & Larry, Paul Blart: Mall Cop и Grown Ups. Сюжетът не блести с нещо гениално, но пък ситуациите гарантират смях

– действието на сериала се развива в гараж на отбор от NASCAR,

където шефът на механиците се сблъсква с неочаквано предизвикателство. А именно да намери общ език с новия си шеф – дъщерята на собственика на отбора, секси милениълка, която настоява нещата да се случват по правилния начин. The Crew е толкова класически ситком, че има даже записан смях. Оу, да.

Allen v. Farrow

Документалната поредица на HBO ни припомня един от най-известните и публични холивудски скандали в историята – Мия Фароу обвинява Уди Алън в сексуално насилие срещу тогавашната му седемгодишна дъщеря Дилън с плот-туист връзката на режисьора с осиновената дъщеря на Фароу Сун-И Привен.

И всичко това се случва в семейството на някогашната любима двойка на Америка –

кинозвездите с най-забавните комедии за сезона. В тази поредица ще бъдат представени нови разкрития в разследването с кадри от домашно видео, съдебни документи, полицейски доказателства, както и ексклузивни, задълбочени интервюта по темата с всички замесени в скандала, много от които за първи път говорят публично за събитията. Това е новият Leaving Neverland и ако документалната поредица изпълни заявката си, най-вероятно край на кариерата за Уди Алън.

3 италиански града, в които да прекараш студентството си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града от близо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *