Габриела Грозева: Да си лидер е въпрос на избор

Диригент в хора на успеха на Tek Experts

0 коментара Сподели:

Ако си спомним думите на Стив Джобс, великите неща не се правят от един човек, те се правят от група хора. А печелившият бизнес модел прилича на „Бийтълс“, чиито членове са се балансирали един друг, а общото е било много повече от сумата от отделните части. Когато се огледахме из корпоративния градски хоризонт за най-добрите Outsourcing компании, търсехме точно това – служители на senior позиции, които да разкажат за свързаността и комфорта да си част от нещо. В случай че и ти искаш да намериш сродната си офис душа, приятно ни е да ви запознаем!

Габриела Грозева е истински диригент в хора на успеха.

Оперативен мениджър е в една от най-проспериращите IT компании в София – Tek Experts. Работи в сектора вече повече от 5 години, а позицията ѝ в Tek Experts се изразява в това да гарантира, че нуждите на клиентите и на екипа ѝ от 120 човека са напълно удовлетворени! 

Какво те доведе в Tek Experts?

Да станеш част от толкова бързоразвиваща се компания е страхотно предизвикателство. Опредено ме привлече наборът от клиенти, с които Tek Experts си партнира. Видях възможност в това да работя с продукти, доказали се на международно ниво. От друга страна имах желание да обогaтя своя опит като лидер на по-голям екип.

Отговорността е по-голяма, но значително по-голямо е удовлетворението да сформираш един истински dream team.

Как се случва симбиозата между членовете на такъв голям екип?

Имам уникалната възможност да работя с екип от организирани професионалисти, познаващи проекта в дълбочина. Заедно изработваме бъдещата визия за екипите ни и точно това е нашата рецепта за успех. Нашите клиенти са удовлетворени, защото получават услуга от мотивиран и сплотен екип!

Най-важните точки от наръчника на успешния оперативен мениджър?

Определено е предимство да познаваш бизнеса в детайли. Опитът, който натрупах благодарение на всички заемани от мен позиции, ми помага да се справям по-лесно с оперативното управление. Благодарение на многобройните обучения, организирани от компанията, успях да науча как се управлява екип по начин, по който всички да са доволни. Мога да дам пример с последната програма, в която участвах – Global Leader Program, организирана от Tek Experts. Идеята беше да развием качествата си като лидери и да се запознаем със съвременните нужди на бизнеса.

Може ли човек да е оперативен мениджър и в любовта?

Съпругът ми доста често се шегува, че обичам да менажирам всичко и всеки – 24/7! (Смее се.)

Ако искаш да научиш нов език.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *