Елица Георгиева: Свободата е отговорност

Тя е част от екипа на Sutherland

0 коментара Сподели:

Ако си спомним думите на Стив Джобс, великите неща не се правят от един човек, те се правят от група хора. А печелившият бизнес модел прилича на „Бийтълс“, чиито членове са се балансирали един друг, а общото е било много повече от сумата от отделните части. Когато се огледахме из корпоративния градски хоризонт за най-добрите Outsourcing компании, търсехме точно това – служители на senior позиции, които да разкажат за свързаността и комфорта да си част от нещо. В случай че и ти искаш да намериш сродната си офис душа, приятно ни е да ви запознаем!

Елица Георгиева е Колумб на бизнес картата на света.

Доказателството за това, че човек се учи по пътя. Днес катери върховете на Sutherland, забивайки пикели право в сърцето на успеха. Работи като Sourcing Manager, отдел Talent Acquisition. И отговаря за sourcing-a на кандидатите – първата им интеракция с компанията.

Разкажи за завоите по пътя към Sutherland – световен лидер в трансформацията на бизнес процеси.

Завърших прословутата Френска гимназия в столицата и естественото продължение беше образование във Франция. Избрах университет на границата на три държави: различни култури, слънце и гледка към морето от библиотеката на университета. Последваха две магистратури и стаж в Европейската инвестиционна банка в Люксембург. Желанието ми да имам повече отговорности и да вземам решения обаче ме върна в България и ме отведе до Sutherland. Там, където благодарение на добре изработените механизми за вътрешно развитие в компанията ни от консултант обслужване на клиенти бързо станах мениджър на екип.

Днес съм по-щастлива от всякога с позицията си в отдел Talent Acquisition.

От март миналата година работите от къщи. Как върви работният процес в „новото нормално“?

Работата в комфорта на дома, което осигурява Sutherland, ни позволява да имаме по-добър баланс в живота. Спестяваме време за ходене до работно място, храним се с по-добра храна, прекарваме повече време с близките си. Същевременно с колегите отново намираме начин да споделяме моменти заедно, като организираме походи в планината!

Как разбираш, че Sutherland е правилното място за теб?

Често приятелите ми казват, че, ако не се чувствам добре на едно място, не сменям работата, а директно държавата. Направете си извод, щом вече пет години съм част от екипа. Щастлива съм, че имам възможност да съм част от семейството на Sutherland и че ме събира всеки ден с чудесни хора с опит – неизменна част от живота ми.

Кои са най-добрите филми за последния месец?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *