Подарявам ти любов и още 7 идеи за подаръци за Св. Валентин

Good Gifts for Good Relations

0 коментара Сподели:

Плюшени мечета, фонтани от розово, ухание от ароматни свещи на приглушена светлина… Класиката в жанра Св. Валентин винаги е на мода. Ето няколко идеи за подаръци, с които да станеш Гадже на годината!

160 Candles

Запали страстите с ръчно излетите свещи с болезнено искрени послания за нея и за него. Точно каквато е и любовта!

Estee Lauder

За силните прегръдки от любимите ръце, за нежния шепот в ухото и за розовия живот, който заслужаваш!

1. Парфюмна вода Michael Kors Wonderlust Eau De Voyage
2. Червило Clinique Moisturizing lip colour balm
3. Тоалетна вода DKNY Stories
4. Червило Clinique Pop lip colour
5. Гланц за устни Clinique Pop Splash 

Huawei

Това не е намек да не закъснява, подари ѝ/му цялото време! Слагаме безпогрешните смарт часовници на ръката на любимия и си пожелаваме Вселена, в която времето е наше, а отпечатъците на нещата, които обичаме да правим заедно личат отчетливо на дигитален дисплей.

1. Huawei GT 2 Pro
Перфектният баланс между елегантност и технология, този часовник е създаден, за да е партньор както във всекидневието, така и по време на спорт. Повече от 100-те тренировъчни режима те поддържат във форма, а проследяването на жизнените показатели подсказва кога и кой е развълнувал сърцето ти и други параметри на вече случващата се любов като сън, стрес, кислородна наситеност на кръвта. 

2. Huawei Watch Fit
Личен треньор с дълъг живот на батерията и възможност за персонализиране на дисплея, за да е в унисон с настроението за деня – какво повече ти трябва, за да се влюбиш? Красивият Watch Fit дава показатели в реално време, научни оценки и професионалните напътствия, а и те мотивира допълнително, за да бъдеш най-добрата версия на себе си. 

Fashion Days

Всеки подарък е толкова специален, колкото е любовта, с която е поднесен. Празнувай любовта и опаковай чувствата си със стил!

1. Шал Liu Jo
2. Дамска гривна Ted Baker
3. Мъжка гривна DIESEL
4. Card holder GUESS
5. Дамски часовник Michael Kors
6. Мъжки часовник Armani A/X
7. Чанта Love Moschino
8. Шапка GUESS

Leonidas

Те са творения, създадени с любов и носещи щастие! А щастието е шоколад… белгийски със 100% чисто какаово масло и внимателно подбрани естествени съставки.

1. Двуетажна кутия с шоколадови бонбони Bijoux
2. Кадифена кутия с шоколадови бонбони Coeur Big

Skincode

Усъвършенствани, луксозни и високоефективни подаръци за твоята кожа. За да блестиш не само отвътре. 

Skincode Exclusive серия:

1. Клетъчен околоочен лифтинг рол-он
2. Клетъчна екстремно овлажняваща маска
3. Клетъчна капсула „Идеална кожа”
4. Клетъчен енергизиращ концентрат

Кино и вино

+359 87 8128910, +359 88 9230794, +359 87 7883878

Виното е любов, а любовта е вино и… кино. Зад всяка голяма любов има история, която си заслужава да бъде разказана, и има едни прекрасни разказвачи, които така омайват с думите си, че ти става топло като след глътка отлежало вино. Това са те – Джулия и Веселин Савови. Създават онлайн магазина си за всички, които обичат виното и искат да се докоснат и да опитат непознати и очарователни еликсири. Семейният им бизнес се концентрира във висококачествени вина от цяла Италия. Държат на личния контакт и на индивидуалния подход. Кино и Вино, защото преди любовта към виното ги свързва любовта към киното.

 

А любовта е една и има място за всичките им страсти.

1. Sessantanni Primitivo Di Manduria
Произвежда се от винарната San Marzano от 100% грозде Primitivo и е със сертификат DOP Puglia. Отлежава във френски или американски дъбови бъчви. Има наситено рубиненочервен цвят, с елегантни, богати и сложни плодови аромати на сливи, черешово сладко, тютюн и подправки. Вкусът е мек и богат на благородни танини с какао, кафе и ванилия.

2. Barolo Monvigliero
Произвежда се от винарна Cadia. Винo, което ще запомниш с рубиненочервен цвят с оранжеви тонове. В носа се открива дива роза, на вкус е добре балансирано с нотки на плодове и подправки.

Ако пък искаш да елиминираш готвенето, това са любимите ни ресторанти с доставка.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *