Сериали на седмицата: леденостудена драма, извънземен под прикритие и дама в измама

Кои са премиерите в началото на февруари

0 коментара Сподели:

Нов месец, нов късмет – февруари набира скорост с нови вълнуващи заглавия за стрийминг. Тази седмица три сериала влязоха в радара ни, по традиция в различни полюси на забавата – историческата документалка THE LADY AND THE DALE, безумната комедия RESIDENT ALIEN и новата крими драма от Испания BELOW ZERO.

Ето повече детайли за горещите сериали през тази седмица:

THE LADY AND THE DALE

Истинският живот е пълен с истории, които в сериал биха звучали измислени, особено в света на криминалистиката. В тази документалка от отличените с „Еми“ продуценти Марк и Джей Дуплас се разказва за една от най-безочливите схеми в историята на авто бизнеса – проектът за икономична градска кола с три гуми на Елизабет Кармайкъл, с който бизнесдамата успява да хване на въдицата си цяла Америка. Всичко това поднесено с доза ирония и много кадри от 70-те.

BELOW ZERO

Новият горещ трилър, произведен в Испания, се казва BELOW ZERO. Сериалът открива със спираща дъха сцена, в която конвой със затворници е брутално нападнат. Един полицай оцелява и се изправя срещу нападателите. Звучи като филм с Брус Уилис в главната роля, но за щастие е европейско кино, така че драмата е по-скоро психологическа, с игра на котка и мишка, без така задължителните за Холивуд експлозии. Подходящо за фенове на Money Heist, както и за всички любители на силните емоции.

RESIDENT ALIEN

Както името подсказва, това е история за извънземно, което попада на Земята след катастрофа на космическия си кораб и опитва да се слее с местните в ролята на лекар с меко казано променлив успех. Сериалът обаче сполучливо комбинира драма и комедия в един толкова симпатичен микс, че още с първия си епизод ни спечели за фенове. За това помага и Алън Тудик в главната роля, любим актьор с роли във филми като Serenity, Tucker & Dale vs. Evil, DodgeBall, Rogue One и какво ли още не. С нетърпение чакаме следващите епизоди.

Ако си падаш по сериали, тук са хайлайтите ни от предишната седмица

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *