Новото Jelanié за добър вкус

Философията за красив живот намира отражение в дизайна

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Тогава отваряме вратите на новия магазин „Желание“. Тук срещаме усещане за визуално удоволствие. Компания му прави желанието по-хубавите неща да са винаги на фокус. Още пристъпили прага, може да си пожелаем красотите, които обитават иноваторския магазин. Селекцията е предимно от скандинавски предмети, които целят да одушевят личните пространства на дома и да пресъздадат чувството за вътрешна естетика.

„Желание“ е поглед към ценените взаимоотношения, към хармоничното, присъстващо във всички аспекти на ежедневието. И не на последно място към уникалните визуални детайли, които да добавят финален щрих към стандарта ни за красивото.

Магазинът е покана към един необикновен свят, в който всеки да намери спътник за личните си усещания .

Можеш да погалиш естетическото в себе си с различните предмети за дома, кухнята, разнообразие от необикновени мебели. Специално за най-малките са селектирани играчки, декорации, възглавници, одеяла и чаршафи, които няма как да не останат в сърцето ти като любими. В сайта можеш да се насладиш на съкровищата, представени от марки като MUUTO, OYOY, Luckyboysunday, Design Letters и други.

„Желание“ предлага и колекция от списания като Kinfolk, Oak и Cereal. Вдъхновението присъства в големи количества във всеки елемент от концепцията им и непременно няма да те подмине, щом се докоснеш до света на магазина.

А какво включва добрият интериорен дизайн, попитахме Лъчезар Цветанов.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *