Reworks

Едни от най-големите имена в електронната музика три дни ще ни забавляват в южната ни съседка

0 коментара Сподели:

За девета поредна година Reworks Festival ще събере някои от най-актуалните имена в електронната музика, при това само на изкушаващо близките 300 км от София и на атрактивна цена за тридневен пас за 50 евро. Фестивалът отдавна се е превърнал в символ на Солун, даващ поле за изява на някои от най-големите имена в електронната музика. Всяка година се наблюдава значително увеличение на уъркшоповете, лекциите и други културни прояви съпътстващи Reworks. 2013 не прави изключение, а достъпът до тях е напълно безплатен и необвързан с достъпа до музикалната програма.

http://famehouse.net/resources/2012/04/joshwink_work.jpg

Зад Reworks стои организацията NON, която вече повече от 20 години, успешно развива електронната култура в южната ни съседка, чрез различни прояви и събития и представя местни и световни DJ-и. Както вече писахме, преди няколко месеца NON и Elevate направиха парти в Culture Beat Club с трима от резидентите на Reworks – Ison от дуото Actor One, George Adi и Darktom.

Reworks, NON, Elevate, Valdy, Liubo Ursiny, Bicep

Успешното сътрудничество между двете движения продължава, а българските любимци Liubo Ursiny и Valdy са част от line-up-а на тазгодишното издание на фестивала. Сред тазгодишните хедлайнери на феста са артисти като британското дуо Bicep, Paul Kalkbrenner, Josh Wink, руската красавица Nina Kraviz. Maceo Plex пък идва в Солун с Danny Daze и ще ни припомни едно от силните си партита преди няколко месеца в една от ELEVATE вечерите в Yalta. Други от любимците на българската публика, tINI и Robert Dietz, също са част от тазгодишния line-up на Reworks. Закриващото парти за пета поредна година е поверено на Resident Advisor. То ще е с ограничен капацитет и с участието на Bicep, Eats Everything, Jupiter Jazz и други.

http://famehouse.net/resources/2012/04/joshwink_work.jpg

Партито ще се проведе на 20, 21 и 22 септември – дни, които са много подходящи за един дълъг уикенд в южната ни съседка.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *