5 сериала, които да гледаме през април

Пет тв сериала, които да гледаме през април

0 коментара Сподели:

Ах, пролет! Температурите хвърчат нагоре, цветенцата набъбват, щъркелите се завръщат, а феромони и хормони се носят във въздуха със скоростта на елементарни частици в андронен колайдер. За да подхраним и без това достатъчно разцъфналото ни желание за любов и нови романтични тръпки чувство, сме подбрали най-добрите сериали, в които сексът и любовта изобилстват, за да бъде април бъде още по-тръпнещ… от желание! Ето и месечната ни селекция от пет сериала с много секс, които да не изпускаме!

„Без ангажименти” – Casual

Вече трети сезон върви по HBO и просто не можем да му се наситим. Да, има живот след развода. Да, има живот и след децата. Да, има живот и след 40-те. Но това няма никакво значение. Защото освен живот има и секс. Веднъж захвърлили всичките досадни ангажименти от живота си – да изперем, да сготвим и да решим домашните на децата, – след 40-те започва истинският живот. И явно наистина, ама наистина дяволски добрият секс. Поне това ни показват героите от „Без ангажименти”, които (както се разбира от името) започват доста интересни и забавни връзки… без ангажименти. Тримата главни персонажи – Валъри, брат ѝ и 16-годишната ѝ дъщеря Лора – се опитват да подредят живота си, докато в същото време адски разбъркват връзките си с останалите.

„Аферата” – The Affair

Въпреки че в момента няма нови сезони, този сериал не е за изпускане. Всичко започва с желанието на един мъж да има връзка с една различна и нова жена, вместо просто да си купи нова кола и да реши проблема с кризата на средната възраст. Красавецът Ноа (познат ни от "Наркомрежа") започва опасна и крайно неморална, но адски секси връзка със сервитьорка, докато е отседнал заедно със семейството си в тузарски курорт. И въпреки че уж летните връзки са често безгрижни и весели, тази далеч не е такава. И освен на много секс ставаме свидетели на заплетено убийство, за което в един момент се оказва заподозрян нашият държащ се твърде неприлично главен герой.

„Без срам” – Shameless

Има толкова много неща, които са за обичане в този сериал, и добрите секс сцени са само една част от тях. Но са наистина добри, нали? В сериала се разказва за един баща алкохол и неговите шест деца, които се опитват да се справят с ежедневния живот, който и без това е достатъчно труден и без да имаме родители наркомани или алкохолици. Симпатичната на всички ни Фиона се грижи, дори прекалено много, за своите братя и сестри и когато реши да изтрещи – го прави наистина добре. И това често означава дивашки секс, който води след себе си много инциденти и травми. Също така нейната най-добра приятелка и съседка Вероника е омъжена за Кевин, а техният сексуален живот е… е, ако кажем извратен… ще е наистина подценяващо за това, на което са способни те.

„Тюдорите” – The Tudors

Според този сериал, чието действие се развива по време на властването на Хенри VIII в Англия, през XVI век се е правило много, ама наистина много секс. Завиждате ли? Искате ли вече да притежавате машина на времето? Е, може би по това време са се отдавали на много секс, защото не са имали сериали, които да гледат. Никога няма да разберем. Но пък да чуеш мръснишки приказки с британски акцент, да гледаш разкъсани кринолини и рокли, а и голото дупе на Хенри Кавил… е само една от причините отново да си припомним този хит отпреди 10 години.

„Момичета“ – Girls

Дори този сериал далеч да не е имал за цел сексуалното ни образоване, трябва да признаем, че се справя доста добре с това – от сцените с откровено болезнени еротични преживявания до онези моменти с наистина наелектризираща и секси обмяна на феромони и хормони. И именно шансът да се видим през очите на персонажи, които далеч не са перфектни и добри, е онзи невероятно ценен „екзорсизъм”, на който са способни наистина добрите сериали. Сериалът, който разказва за живота на група 20-годишни момичета, има вече шест сезона, „Еми” и… много секс. Така че завиждаме ви, ако не сте гледали нито един епизод от него.

Освен хубави сериали, април ще те зарадва и с истинско изкуство. Посети още днес в галерия „Интро“.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *