ПЪЛНОЛУНИЕ

Актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева канят на пътешествие измежду редовете на фантастични класически произведения

0 коментара Сподели:

„Пълнолуние“ е тазгодишното продължение на един от най-запомнящите се проекти на програмата за деца, тийнейджъри и родители „Фортисимо Фамилия“. След като през първия сезон музиката и поезията на Шекспир разказаха LOVE STORY, сега се срещат отново, за да разберем кое от двете изкуства притежава по-силна магия.

 

Нотите и думите обвиват в мистерия някои от най-любимите актьори и изпълнители, както и емблематични композитори и драматурзи. Актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева канят на пътешествие измежду редовете на фантастични класически произведения, а Максим Ешкенази отново ще дирижира оркестъра на Софийска Филхармония, който ще изпълни оркестрови пиеси от Чайковски, Менделсон, Берлиоз и Мусоргски.

По време на концерта ще чуем откъси от мюзикълите „Фантомът от операта“ и „Клетниците“, а оперната певица Вера Гиргинова заедно със звездата Ангел Ковачев (едната половина от култовия тандем Ангел и Моисей), ще опитат да ни докажат, че класическата и модерна музика могат да бъдат едно цяло. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *